Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Kefaret, Kimsesizler ve Öğretmen dizileri için planı!

Fox TV’nin Kefaret, Kimsesizler ve Öğretmen dizileri için planı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin ekranlarda 7 dizisi bulunuyor. Kimsesizler, Kefaret ve Öğretmen de yayına girmek için beklemede… Kimsesizler ve Öğretmen dizilerinin çekimlerine de bir süre önce başlanmıştı.

Ancak Fox TV’nin bir dizisini ekrana getirmesi için bir başkasından vazgeçmesi şart. İşte bu sıkışıklık içine de projeler ağırdan alınıyor. Hali hazırda ekranda yer alan 7 dizinin performansları değerlendiriliyor.

Öğretmen, 4 bölüm yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Pandemi ile birlikte 5 aydan fazla süredir ara veren dizinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ancak net zaman belli değil, çünkü hangi dizi feda edilecek bunun belirlenmesi şart.

Öğretmen dizisinin en büyük ihtimal olarak Baraj’ın yerine Salı akşamları yayınlanması tahmin edilebilir. Ancak bu konuda net bir bilgi de yok. Sadece Baraj dizisinin düşük reytingleri nedeniyle en zayıf halka olduğu biliniyor.

Bunun yanı sıra Kimsesizler dizisi de hazırlanıyor. Yani bir başka dizinin daha reytinglerde geri düşmesi durumunda Fox TV için ekrana sürülecek ikinci iddialı yapım Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrolünde yer aldığı Kimsesizler dizisi olacak.

Fox TV’nin elinde hazırda tutacağı bir başka dizisi ise Kefaret… Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer alacağı dizinin çekimlerine Ekim ayının 2. haftasında başlanacağı ortaya çıktı. Mesude Eraslan’ın yöneteceği dizinin en iyi ihtimal ile Kasım sonu veya Aralık başında ekranda olması beklenebilir. Bu durumda da Fox TV’nin reytinglerde düşüş yaşayan dizileri hesap ederek, arkadan 3 farklı yapım ile sezon boyunca her gün için etkili performansa sahip diziler için büyük yatırım yaptığı görülüyor.

Baraj dışında Bay Yanlış, Savaşçı ve Zümrüdüanka dizilerinin de reytinglerinin düşmemesi önemli. Zira ne Yasak Elma, ne Mucize Doktor ne de Sen Çal Kapımı için bir sorun gözükmüyor.

Fox TV’nin nasıl bir planlama yapacağı merakla bekleniyor.