Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Sefirin Kızı kamera arkasından paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı kamera arkasından paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde Nare karakteriyle gönülleri bir kez daha fethetti Neslihan Atagül. Başarılı oyunculuğuyla izleyenlerin gönlünde taht kuran Atagül, her ne kadar Nare karakterinin Gediz’in aşkını kabul etmemesiyle biraz izleyenlerin gönlünü kırsa da oyunculuğuyla da övgüleri toplamakta.

Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek ile başrolde yer alan Neslihan Atagül, dizinin kamera arkasından bir anı takipçileriyle paylaştı. Instagram’da yaptığı bu paylaşım, bir anda takipçilerinin yorum ve beğeni yağmuruna uğradı. Neslihan Atagül’ün bir sahneyi oynarken dilinin sürmesi nedeniyle gülmesi ve sahneden çıkmasını içeriyor video.

Tam kamera önüne gelip sözlerini söylerken şaşıran ve gülümseyerek yeniden yapmak için geriye giden Atagül’ün bu halleri, izleyenlerini hem gülümsetti hem de daha çok kamera arkası görüntüsü istemelerine neden oldu.

Neslihan Atagül’ün yaptığı paylaşımın 2 saat sonra 950 bine yakın beğeni alması, oyuncunun nasıl bir ilgiyle takip edildiğinin de bir göstergesi aslında.

5 bine yakın da yorum alan oyuncu, Türk ve yabancı hayranlarından övgü dolu sözler almakta…

Oyuncu, dizinin kameramanı Altay Dübek’e da atıfta bulunup esprili bir söylemle “Neyse ki Altay bana karşı hep nettir” yorumunu yapıyor…

İşte Neslihan Atagül’ün o paylaşımı:

Onaylanmayan oyunum ????
Neyse ki Altay bana karşı hep nettir. @altaydbk ????????✨ Unapproved shot… Fortunately Altay is always taking me crystal clear ????????✨