Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş kızının yüzünü gösterdi, hayranları ise eski sözünü hatırlattı!

Ceyda Ateş kızının yüzünü gösterdi, hayranları ise eski sözünü hatırlattı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia’yı 3 ay önce dünyaya getirmişti. Hamile kalması ve doğum yapması nedeniyle Çocuk dizisinden sonra başka bir projede yer alamayan oyuncu, ABD’de eşi Buğra Toplusoy ile birlikte yaşamaya devam ediyor.

Ateş, doğumdan sonra setlere dönmek için fazla beklemeyeceğini söylemişti. Şimdi hayranları kızının 3 aylık olmasının ardından ne zaman projelere dönüş yapacağını merak etmeye başladı.

Ünlü oyuncu, ABD’de yaşadığı için Türkiye’de bir projeye başlaması durumunda kızı Talia’yı da yanında getirmek durumunda kalacaktır. Bu da ekstra bir durum olacak.

Minik bebeği Talia’nın yüzünü ilk kez sosyal medyadan gösteren Ceyda Ateş, “Gökyüzü gözlüm… İyi ki geldin bizim hayatımıza… Babasının minik kuşu… Bugün üç aylık oldum” diye mesaj bıraktı.

Ceyda Ateş kızının yüzünü gösterdi, hayranları ise eski sözünü hatırlattı! 7

Didem Balçın, Hazal Kaya, Sarp Bozkurt, Yeliz Şar gibi isimler kalp emojileri bıraktı. Takipçiler “Maşallah, ne kadar da tatlı. Annesine benziyor” diye yorumlar bıraktı.

Ünlü oyuncunun hayranları “Doğumdan kısa bir süre sonra döneceğim setlere” şeklindeki bir röportajında söylediği sözü de hatırlatıyor.

Ceyda Ateş ne zaman setlere dönecek merakla takipçileri tarafından bekleniyor.