Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinin elde ettiği büyük başarı Hande Ataizi’ni hiç şaşırtmadı!

Camdaki Kız dizisinin elde ettiği büyük başarı Hande Ataizi’ni hiç şaşırtmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi, her şeyin iyi gittiğini söyledi. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin etkili hikayesi milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor. Kanal D’de yayınlanan çok iyi reytingler almaya devam eden projede severek çalıştığını belirten oyuncu, bunun çok önemli bir şey olduğunu anlattı.

Hande Ataizi, günlerin çoğunu sette geçirdikleri için çalışma ortamının çok önemli olduğunu belirtti ve güzel bir ekip ile çalıştıklarını anlattı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok güzel bir hikayesinin diziye uyarlandığını hatırlatan oyuncu, en başından çok güzel bir proje olacağını bildiğini belirtti.

Hande Ataizi, “Tabii bu işler sürpriz oluyor. Tüm dizilerde olduğu gibi yüzde 50 şans var” ifadesini kullandı. Kötü bir kadın karakteri olarak tarif edilen Cana’yı canlandıran oyuncuya, sokakta nasıl tepkiler aldığı soruldu. İzleyicilerin sevgisinden bahseden Hande Ataizi, “Tatlı ve farklı bir yerden yaklaşıyor insanlar, o kötülüğün yanı sıra…” dedi.

Hande Ataizi, kötü bir karakteri oynamanın farkını da anlattı ve her insanın içinde kötülü potansiyeli olduğu vurgusunu yaptı ve şöyle konuştu:

“Hepimizin içinde koşullar doğrultusunda bir kötülük potansiyeli bulunuyor. Allah korusun, kimseyle sınamasın ama cinnet anları var. İnsanlar bir anda koşullar etkisiyle o duruma bile düşebiliyor. Ben de elimden geldiğince içimdeki o bölümü çıkarmaya çalışıyorum.”

Yeni jenerasyon oyuncuların tembel olduğu eleştirisini yapan Hande Ataizi, spor yapmanın önemine işaret etti ve bu yolla da gençlere doğru örnek olmaya çaba harcadığını söyledi.