Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizinde Mavi gerçeğinin ilk önemli detayı ortaya çıktı!

Sefirin Kızı dizinde Mavi gerçeğinin ilk önemli detayı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizinde Mavi’nin acıları ortaya çıkmaya başladı! Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde yeni dönemin ayak sesleri bir iki bölümdür kendisini hissettiriyor. Nare ve Gediz karakterlerinin hikayeden çıkmasının ardından, Sancar ile Mavi’nin hikayelerini izlemeye başlayan dizi hayranları, 39.yeni bölümde yeni bir ayrıntıyı da fark edecektir.

Sefirin Kızı dizisinin 39. bölümü yayınlanmadan önce Sancar ile Mavi arasındaki konuşma ön izleme olarak görüntüleri yayınlandı. Nare’nin çekip gittiğini belirten Sancar üzgündü. Ancak kızı Melek’ten de ilk kez bahsetti ve o anlarda gözleri adeta parıldadı.

Mavi ise onun çok şanslı olduğunu söyledi. Sonrasında ise herkesi şaşırtacak o söz geldi. Mavi, “Benim kızım öldü” dedi ve sonrasında gözyaşlarına boğuldu… İşte bu sahnenin detayları çok merak edildi. Mavi’nin kızına ne oldu? Sefirin Kızı hayranları şimdi bu detayı çok merak ediyor.

Tuba Büyüküstün’ün de diziye iyice alışmaya başladığını ve hikayenin daha da güzelleşeceğine yönelik işaretleri de yeni bölümde bulacaksınız.

Sefirin Kızı dizisinin 39. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle:

Sancar ve Mavi birlikte daldıkları uykudan başka başka sabahlara uyanırlar. Sancar’ın kafa karışıklığı artarken, Mavi’nin tavrıyla aralarındaki gerilim de tırmanacaktır.

Halise ve Yahya’nın bebek konusundaki kararsızlığı, onları Dudu’nun hiç memnun olmayacağı bir yola sevk eder. Baba olmayı her şeyden çok isteyen Yahya, aklındaki şüpheyi silmeden devam edemeyeceğini fark eder. Elvan ise bebek haberinin konakta yarattığı etkiyle kendine bir düzen kurma yolunda ilk kararlı adımını atacaktır.

Melek’in kulübeye gitme isteğine Sancar artık kayıtsız kalamaz ve neden gidemeyeceklerini açıklamak zorunda kalır. Ancak Melek’in kulübede bir misafir oluşuna verdiği beklenmedik tepkiyle Melek’i Mavi ile tanıştırmak artık kaçınılmaz olmuştur.

Derdini de gizemini de gözlerinde taşıyan Mavi’nin yolu konağın başka bir üyesiyle daha kesişir. Artık sadece Sancar’ın değil konak halkının da bir numaralı merak konusu haline gelir.

Sancar, Nare adını ilk kez duyan Mavi’nin farklı bir yüzüyle tanışır. İkilinin karşılıklı inadı onları yepyeni bir serüvenin eşiğine bırakacaktır.