Ana sayfa Sinema Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nu buluşturan Ah Belinda’ya sürpriz oyuncu!

Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nu buluşturan Ah Belinda’ya sürpriz oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının unutulmaz filmi Ah Belinda’nın yeniden çekileceği haberi bir süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun paylaşacağı filmin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katıldı.

1986 yılında çekilen ve başrollerini Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in paylaştığı Ah Belinda filminin yeni versiyonunun çekimlerine başlandı. Filmin Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi. Film özellikle Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.

Bu arada filme sürpriz bir ismin katıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre en son Baba’da rol alan ve birkaç hafta önce diziden ayrılan Beril Pozam, Ah Belinda filmiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Pozan’ın OGM Pictures tarafından çekilen filmde hangi rolle karşımıza çıkacağı açıklanmadı.

Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nu buluşturan Ah Belinda’ya sürpriz oyuncu! 7

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Beril Pozam, televizyon macerasına 2017 yılında, AVM Sakin dizisinde canlandırdığı Dedektif Öykü karakteriyle başladı. Afili Aşk dizisinde canlandırdığı Nazmiye Özkayalı karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.

Beril Pozam ardından Akrep, Ada Masalı ve Olağan Şüpheliler dizisinde rol aldı. Başarılı oyuncu en son, Show TV’de yayınlanan Baba dizisiyle ekrana geliyordu. Beril Pozam birkaç hafta önce Baba dizisinin kadrosundan ayrılmıştı. Böylece genç oyuncu ayağının tozuyla yeni projesine imza atmış oldu.

Başrollerinde Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in yer aldığı Ah Belinda isimli filmde Neslihan Atagül, Müjde Ar’ın canlandırdığı Serap karakterine hayat verecek. Serkan Çayoğlu da Yılmaz Zafer’in canlandırdığı Suat olarak karşımıza çıkacak. Ah Belinda, Sefirin Kızı dizisinden bu yana setlerden uzakta olan Neslihan Atagül’ü yeniden hayranlarına kavuşturacak.