Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’nu bekleyen hayranlarına kötü bir haberimiz var!

Burçin Terzioğlu’nu bekleyen hayranlarına kötü bir haberimiz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, son yıllarda televizyon dizileri konusunda eskisi kadar şanslı değil. 1990’lı yıllarda çeşitli dizilerde yer alan ve oyunculuk kariyeri bir hayli geçmişe dayanan Burçin Terzioğlu, birbiri ardına önemli projelerde bulundu.

Çiçek Taksi, Kınalı Kar, Fırtına gibi birçok kişinin hafızasında yer alan eski dizilerin yanı sıra, Ezel gibi 2000’li yıllara damga vuran bir projede de Burçin Terzioğlu’nu izledik… Merhamet dizisinden sonra Poyraz Karayel ile çıtayı iyice yukarıya çıkartan ünlü oyuncu, bundan sonraki projelerinde ise beklediğini bulamadı.

Burçin Terizoğlu’nun Kurşun isimli diziyle 3 yıl aradan sonra ekrana dönmesine rağmen, 2019’da büyük hayal kırıklığı yaşadığına da şahit olduk. Hakan Muhafız ve Hükümsüz isimli dijital dizilerle bir süre yoluna devam eden oyuncu, yeniden televizyona 3 yıl aradan sonra bu sezon başında Yalancı ile dönüş yaptı.

Salih Bademci ile başrolünde yer aldığı Yalancı dizisinin sadece 9 bölüm sürmesi de oyuncu adına büyük bir talihsizlik oldu. Bu projeden sonra beklemeyi ve biraz kendisine zaman ayırmayı tercih eden Burçin Terzioğlu, en son Demet Evgar’ın düğünün de davetliler arasındaydı.

Hayranları yeni sezon için ünlü oyuncudan yeni projeler bekliyor belki ama henüz bir şey yok.

Burçin Terzioğlu, “Daha şu anda belli olan bir şey yok. Olduğu zaman zaten söylüyorum” diye konuştu. Oyuncunun bu sözleri yakında yeni bir projede yer almayacağı anlamı taşıyor.