Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’e büyük ayıp! Neslican Tay’ı oynayacağı söylenmişti, gerçeği Kadir Doğulu açıkladı!

Neslihan Atagül’e büyük ayıp! Neslican Tay’ı oynayacağı söylenmişti, gerçeği Kadir Doğulu açıkladı!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz günlerde gündeme düşen bir film ile birlikte Neslihan Atagül’ün ismi her yerde geçmişti. Atagül’ün, 2019 yılında hayatını kaybeden 21 yaşındaki Neslican Tay’ı oynayacağı gündeme gelmişti. Hatırlanacağı üzere Rize’de yaşayan ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla büyük dikkat çeken Neslihan Tay, kanser hastasıydı ve hastalığı 3 kez yenmesine karşın ne yazık ki kurtarılamamıştı.

Tek bacağı kesilen ve hayatın içinde olmaya devam eden, mücadeleci, pozitif kişiliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan Neslican Tay’ın hayatını anlatan bir filmin çalışmalarının yapıldığı duyuldu ve filmde Neslican’ı da Neslihan Atagül’ün oynayacağı şeklinde haberler bir anda medyada yer almaya başladı.

Ancak durumun bambaşka olduğu, Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. Yapım firmasına, nedenleriyle filmde yer almamasını aktaran ve teklifi kabul etmeyen Neslihan Atagül’ün, yine de medyada tam tersi bir şekilde yer almaktan kaçamadığı anlaşıldı.

Neslihan Atagül'e büyük ayıp! Neslican Tay'ı oynayacağı söylenmişti, gerçeği Kadir Doğulu açıkladı! 8

Atagül, projeyi geri çevirse de bir şekilde tam tersi bir algı yaratıldı. Kadir Doğulu, yaptığı açıklamada PR malzemesi yapılan eşinin kullanıldığını söyleyerek tepki verdi.

‘Demir Kadın’ lakaplı Tay’ın hayatını, Ceylan Yapım, K.A Yapım ve Cns Production şirketlerinin çekeceği öğrenilmişti.
Yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş’ın üstleneceği filmin adının da “Demir Kadın Neslican” olacağı gündeme gelmişti.

Neslihan Atagül'e büyük ayıp! Neslican Tay'ı oynayacağı söylenmişti, gerçeği Kadir Doğulu açıkladı! 9

Hatta çekimlerin de Neslican Tay’ın doğum günü olan 14 Mart’ta başlayacağı şeklinde bilgiler medyada yer aldı.

Fakat durum Kadir Doğulu’nun açıklamasıyla birlikte bambaşka bir yere oturdu! Zira Doğulu, kendileri dışında yapılan bu açıklamayı çok da iyi niyetli görmediklerini, olayın henüz taze olduğunu ifade ederek aceleye getirildiği imasıyla eşi Neslihan Atagül’ün de isminin PR malzemesi yapıldığına vurgu yaptı.

Doğulu, tv100’ün Magazin Hattı programına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Onunla ilgili bir açıklama yapacak. Onu beklemek daha iyi olur. Neslihan, bu projeyi sebepleriyle yani kabul etmeme gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi ama yapımcısı, kabul etmediği halde bunu bu biçimde pr malzemesi olarak kullandı. Bunun altında biz iyi niyet aramıyoruz. O yüzden, Neslican’ın acısı çok taze. Ben çok sevdiğim bir kadının, bu hayattan gidişine üzüntüyle şahit oldum. Gözlerim doldu. Ben sosyal medyadan da takip ediyordum ve yaptığı her projeyi elimden geldiğince destekledim. Bu kadar tazeyken hafızalarda ve gönüllerde, bu işler bu kadar aceleye getirilmez. Daha vakti var ve Neslican’ın en iyi şekilde temsil edileceği ve hayatının en iyi şekilde anlatılacağı senaryolara ihtiyaç var. Neslihan gerekli açıklamayı yapacaktır. Biz zaten teklif ilk geldiğinde çok hassas davranıp neden kabul etmeyeceğimizi anlattık. Yapımcının bu kadar agresif bir PR yapmasını da anlamıyoruz. Çok üzgünüz.”

Açıklamayı aşağıdan izleyebilirsiniz.