Ana sayfa Sinema Neslihan Atagül’ü hayranlarına kavuşturacak Ah Belinda nerede yayınlanacak?

Neslihan Atagül’ü hayranlarına kavuşturacak Ah Belinda nerede yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının unutulmaz filmi Ah Belinda yeniden çekiliyor. Başrollerini Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun paylaşacağı filmin yayınlanacağı yer belli oldu.

Başrollerinde Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in yer aldığı Ah Belinda isimli filmde Neslihan Atagül, Müjde Ar’ın canlandırdığı Serap karakterine hayat verecek. Serkan Çayoğlu da Yılmaz Zafer’in canlandırdığı Suat olarak karşımıza çıkacak. Ah Belinda, Sefirin Kızı dizisinden bu yana setlerden uzakta olan Neslihan Atagül’ü yeniden hayranlarına kavuşturacak.

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği filmin yayınlanacağı mecra da belli oldu. Buna göre Ah Belinda, Netflix’te izleyicinin karşısına çıkacak. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağıyla ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı. Filmde, Macit Koper’in canlandırdığı Hulusi karakterine kimin hayat vereceği de belli değil.

Neslihan Atagül’ü hayranlarına kavuşturacak Ah Belinda nerede yayınlanacak? 7

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın üstlendiği, senaryosu Barış Pirhasan’a ait Ah Belinda filmi Altın Portakal Film Festivali’nde ödü kazanmıştı. Oldukça ilginç bir konuya sahip olan filmin hikayesi şöyleydi:

Serap, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır.

Serap, çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.