Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün büyük merak uyandıran Gecenin Ucu dizisinden Kadir Doğulu sürprizi çıktı!

Neslihan Atagül’ün büyük merak uyandıran Gecenin Ucu dizisinden Kadir Doğulu sürprizi çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, rol aldıkları yapımlarla adlarından söz ettiren iki başarılı oyuncu. Çift, mutlu evlilikleri ile de göz kamaştırıyorlar. Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinin başrolünde oynarken yaşadığı sağlık problemi sonrasında yeniden setlere döneceği dizi yakın zamanda belli olmuştu. Bu dizide Kadir Doğulu’nun da imzasının olacağı ise ilk kez ortaay çıktı!

Gecenin Ucunda isimli dizi için hazırlıklar bir süre önce başlamıştı. Eylül sezonunda ekranda olması beklenen dizinin yapımcısı TMC Film olarak biliniyor. Ancak diziye bir yapımcı daha ortak oldu! Bu isim Kadir Doğulu…

Doğulu, oyunculuğunun yanı sıra bir süre önce kurmuş olduğu Alim isimli yapım şirketi ile de biliniyor. Farklı projelere de imza atan Alim Yapım’ın bu kez TMC Film ile ortak olarak Gecenin Ucunda dizisini çekeceği öğrenildi.

Neslihan Atagül'ün büyük merak uyandıran Gecenin Ucu dizisinden Kadir Doğulu sürprizi çıktı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, 2022-2023 sezonu için hazırlıkları süren dizinin artık iki yapımcısı var! Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun ortak olduğu yapımda başrolde yer alıyor. Başrol erkek oyuncu ise henüz belli değil.

Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan iddialı dizi, Alim Yapım ve TMC Film imzalı olarak Star TV’de yayınlanacak. Etkileyici bir kadın hikayesinin aktarılacağı dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur yazıyor.

Gecenin Ucunda romanı 1963 yılında yayımlanmıştı. Ancak dizi uyarlaması günümüzde geçecek. Neslihan Atagül’ün oynayacağı romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen bir kadın. Bu çabasında başarılı olabilecek mi? Yazar Peride Celal, bu konuda kuşkulu bir mesaj veriyor.

Gecenin Ucunda, büyük bir aşk romanı aynı zamanda. Peride Celal kitabın tanıtımında şöyle diyor: “Bana kalırsa, bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır.”