Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in instagram’daki takipçi sayısı dudak uçuklatır!

Hande Erçel’in instagram’daki takipçi sayısı dudak uçuklatır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç neslin popüler oyuncularından birisi olan Hande Erçel, sosyal medyada öyle bir takipçi sayısına ulaştı ki pek çok dünya starını bile kıskandıracak kadar yüksek! Erçel, son olarak ekranlara geldiği Sen Çal Kapımı isimli romantik dizi sayesinde, dünyanın neredeyse yarısı sayıdaki ülkelerde tanınıyor!

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolde yer alan Erçel, son günlerde magazin dünyasında ayrılık haberleri ile anılıyor. Dizide birlikte oynarken sevgili olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in ilişkisinin yakın zamanda bittiği gündeme gelmişti.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan karakterlerine hayat veren iki oyuncu, birbirlerine çok yakıştırılmışlardı. İki genç oyuncu, daha sonra sevgili oldular ve yakın zamanda da ayrıldılar. Her ikisi de dünyanın 85 ülkesinde yayınlanan dizi sayesinde büyük bir üne kavuştular.

Hande Erçel’in instagram hesabındaki takipçi sayısı hızla arttı. Sen Çal Kapımı yayındayken sosyal medyanın da dilinden düşmedi oyuncu. Erçel, bir televizyon programında kendisinin de takipçi sayısına şaşırdığını söylemişti.

Hande Erçel'in instagram'daki takipçi sayısı dudak uçuklatır! 8

O sıralarda 21 bin civarında takipçi sayısı vardı. Şu anda oyuncunun takipçi sayısı 27 bine ulaştı! Samimiyeti ve doğallığı nedeniyle instagram’da dikkat çektiği görüşünde olan oyuncu, sosyal medyadaki gücünü de giderek arttırmakta!

Bu nedenle de pek çok ünlü markanın gözdesi olan oyuncu, yer aldığı markaların reklamlarını sosyal medyada yayınlayarak katkıda bulunuyor.

Hande Erçel’in Twitter’daki takipçi sayısı da pek azımsanacak gibi değil! Oyuncuyu twitter’da da 650 bin kişi takip ediyor. Erçel’in sosyal medya takipçi rakamları, pek çok Hollywood oyuncusunu ve hatta ünlü şarkıcıları da geçmiş durumda!

Hande Erçel'in instagram'daki takipçi sayısı dudak uçuklatır! 9

Markaların yüzü olması için kapısında biriktiği Hande Erçel, son olarak bir mücevher markası ile anlaşmıştı. Markanın yüzü olarak yaptığı paylaşımlar, 5 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı.

Sosyal medya ölçümleme servisi Adba tarafından yapılan araştırmada, 2021 yılının en çok konuşulan kadın oyuncusu kategorisinde de yine ilk sıraya Hande Erçel oturmuştu.

Bu arada yeni bir dizi projesi olup olmadığı da merak konusu Erçel’in. Hayranları onu yine bir dizide görmek için sabırsızlanıyor. Yapımcılardan da teklif yağan oyuncu, henüz bir proje için anlaşmış değil. Gelen projeleri değerlendirme aşamasında olan Hande Erçel’in, Türkiye pazarına yeni giren ve yaz aylarında yayına başlaması beklenen dijital platform Disney Plus’la görüştüğü de konuşulmakta…