Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’e bu renkler çok yakışmış! Neslihan Atagül pek mutlu!

Hande Erçel’e bu renkler çok yakışmış! Neslihan Atagül pek mutlu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin iki sevilen ismi Hande Erçel ve Neslihan Atagül, yer aldıkları projelerin yanı sıra sosyal medyadan da ilgiyle takip edilmekteler. İki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Hande Erçel var.

Malum şu sıralar son derece popüler bir isim Hande Erçel. Instagram’daki takipçi sayısı, pek çok ünlüyü kıskandırıyor! 22 milyon takipçiye ulaşan oyuncu, sosyal medyada hayranları ile büyük bir etkileşim yaşamakta.

Bu durum, rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte arttı. Kerem Bürsin ile ekran uyumu beğeni toplayan oyuncu, genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi.

Dizi, sezon arası vermişti ve 9 Haziran’da yeniden başlayacak. Şu sıralar yoğun bir şekilde çekimleri sürüyor. Hande Erçel’in instagram paylaşımları da azaldı.

Sette olan oyuncunun anlaşılan pek vakti yok. Yine de hayranlarını habersiz bırakmıyor ve az da olsa paylaşım yapıyor. Aşağıdaki pozu da onlardan birisi. Turuncu ve sarı renklerin hakim olduğu seksi kıyafeti ile ilgi topladı oyuncu.

Bir dönem kiloları nedeniyle eleştiri alan Hande Erçel, şimdilerde fit vücuduyla hayranlarının da büyük beğenisini toplamakta. Erçel’in kıyafetleri de takipçilerinin markajında. Üzerindeki kıyafeti de çok beğenildi.

Hande Erçel'e bu renkler çok yakışmış! Neslihan Atagül pek mutlu! 8

Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisinde oynarken yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşamıştı. Oyuncu şimdilerde gayet iyi görünüyor.

Yaptığı paylaşımlarda yüzü de gülen Neslihan Atagül’ün, bir dönem çok fazla zayıfladığı da gözlerden kaçmamıştı. Gittikçe daha da toparlayan oyuncunun keyfi de yerine gelmiş görünüyor.

İşte son pozlarından birisi…

Hande Erçel'e bu renkler çok yakışmış! Neslihan Atagül pek mutlu! 9