Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade tatilde coştu! Dans görüntüleri sosyal medyada…

Nesrin Cavadzade tatilde coştu! Dans görüntüleri sosyal medyada…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinde ayrılışı ile gündeme gelmişti. Şahika karakterine hayat veren oyuncu, dizinin setinde yönetmenle yaşanan bir tartışma sonucu seti terkettiği ve telefonlarını kapattığı, Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un da kendisine ulaşamaması sonucu kadrodan çıkarıldığı haberleriyle konuşulmuştu.

Aynı zamanda dizide birlikte rol aldığı Gökhan Alkan ile de bir süredir aşk yaşayan Cavadzade şu sıralar tatilde. Gökhan Alkan ise Hatay’da Kalp Yarası dizisinin çekimlerinde. İkilinin ayrıldıklarına dair de çeşitli haberler çıkmıştı.

Nesrin Cavadzade’nin yaptığı son paylaşımlardan tatile yalnız gittiği izlenimi ediniliyor. Oyuncu, bikinili pozlarını paylaşmakta.

Nesrin Cavadzade tatilde coştu! Dans görüntüleri sosyal medyada... 9

Oyuncu ayrıca tekne turunda olduğunu gösteren bir videosu ile de dikkat çekti. Sosyal medyada hayranları hemen bu görüntüleri paylaşmaya başladılar… Cavadzade’nin dans videosunu aşağıda izleyebilirsiniz…

 

Bu arada Yasak Elma’da birlikte rol aldığı Eda Ece, Şevval Sam ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun da tatilde oldukları ve tekne turu yaptıkları paylaşımlarına yansıdı…

Üç oyuncunun birlikte mi tatile gittikleri ise henüz net değil!

Nesrin Cavadzade tatilde coştu! Dans görüntüleri sosyal medyada... 10

Nesrin Cavadzade tatilde coştu! Dans görüntüleri sosyal medyada... 11