Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Atiye dizisi 3. sezonunu bekleyenlere müjde: Çekimler bitti

Netflix’in Atiye dizisi 3. sezonunu bekleyenlere müjde: Çekimler bitti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in Türk dizisi Atiye’nin 3. sezon çekimleri de bitti. Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un başrolünde oynadıkları dizinin ilk sezonu, 2019 Aralık sonunda yayınlanmıştı. Netflix için çekilen dizi, başka ülkelerde The Gift adıyla izleniyor. Diziyle birlikte fantastik bir hikayenin odağında yer alan Göbeklitepe ve Türkiye’nin farklı şehirleri de tanıtılmış oluyor.

2. sezonu Eylül ayında yayınlanan Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri ise Ağustos’ta başlamıştı. Ekip bir süre İstanbul’da çalıştı ve Eylül ayının başında ise 3 hafta kadar çekimlere ara verildi. Beklenen şartların oluşması ile birlikte bu kez oyuncular ve ekip Mardin’e gitti.

Bir kaç haftadır Mardin’de çekimler devam etmekteydi. Beren Saat ve bazı oyuncular da zaman zaman kamera arkasından fotoğraflar yayınlamaktaydı. Son olarak Beren Saat’in Mehmet Günsur ve Yönetmen Burcu Alptekin ile  verdiği bir poz da instagram’da dikkat çekmişti.

Bugün itibariyle dizinin setinin toplanmaya başlandığı ve Atiye dizisinin Mardin çekimlerinin de sona erdiği öğrenildi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu.

Netflix'in Atiye dizisi 3. sezonunu bekleyenlere müjde: Çekimler bitti 7

Fantastik bir hikayenin anlatıldığı dizide Atiye’nin yeni yolculuğunda neden Mardin’e gittiği de bir başka merak konusu. Kozmopolit bir şehir olarak bilinen ve kültür hazineleri, doğal dokusu ve yapılarıyla dikkat çeken Mardin manzaralarıyla Atiye 3. sezon merakla bekleniyor.