Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un senaristi Meriç Acemi’den çok ilginç bir dizi geliyor

Erkenci Kuş’un senaristi Meriç Acemi’den çok ilginç bir dizi geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizileri artık herkesin vazgeçilmezleri arasında neredeyse. Dram-aksiyon-komedi pek çok farklı türde, birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı onlarca dizi var ekranda. Kimileri uzun süre ekranda kalıyor, kimileri kısa sürede gidiyor. Hikayeleri birbirinin benzeri olanlar da var, çok farklı olanlar da… Gerçek hayat hikayelerine dayanan diziler ise son dönemin revaçta yapımları.

Her kanalın, haftanın her günü reyting pastasından büyük pay almak için mücadele ettiği diziler, hem televizyonların çok ciddi bir gelir kaynağı hem de izleyenleri uzun saatler boyunca ekrana bağlayan ünlüsü, hikayesi bol yapımlar.

Sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor diziler. Kanallar, birinin yerine hemen bir başkasını koyabilecek şekilde hızlı bir çalışma yapıyor. Sürekli yeni dizi haberleri gelmeye devam ediyor. Henüz sezonun başında sayılmamıza rağmen 5-6 dizi çoktan final yaptı.

Bir kaç bölüm yayınlanıp ekrana veda edenler, reytingleri düşük olan ama bir şans verilenler, zaten tüm reytingleri silip süpürenler derken izleyici tercihlerini oturttu sayılır.

Yeni gelen dizi haberleri arasında bir tanesi de ilgi çekti. Çünkü bu dizinin senaristi, Erkenci Kuş, Kiralık aşk, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilere de imzasını atmış olan Meriç Acemi.

Ünlü senaristin elinden çıkan diziler, büyük oranda tutuyor ve iyi iş yapıyor. Acemi’nin bu kez farklı bir yapım üzerinde çalıştığı bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Fakat bu kez televizyonda değil, Netflix’te yayınlanacak bu dizi. İsmi Kuş Uçuşu olarak belirlenmiş.

Dizide kimlerin oynayacağı henüz bilinmiyor ama dizinin hikayesinin günümüzde yaşanan bir meseleyi gündeme getirmesi de hikayeyi ilginç kılıyor. Çok konuşulan Z kuşağını ele alacak. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği dizinin konusu da bir hayli ilginç! Dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran X kuşağıyla, yeni gelen Z kuşağının çarpışması anlatılacak. Yani tam da günümüzde yaşanan gerçekler!

Dizide kimlerin oynayacağı merak konusu. Bu arada Netflix’in çok konuşulan Aşk 101 dizisinin senaristinin de Meriç Acemi olduğunu hatırlatalım. Son dönemde genç kuşak üzerine yaptığı diziler dikkat çekiyor. Bakalım Kuş Uçuşu nasıl bir dizi olacak? Bekleyip göreceğiz…

Erkenci Kuş'un senaristi Meriç Acemi'den çok ilginç bir dizi geliyor 7

Meriç Acemi