Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu’ndan şaşırtan poz, Didem Balçın’ın like alma garantili fotosu ve Ahu Yağtu’nun yeşilli zarafeti

Aslı Bekiroğlu’ndan şaşırtan poz, Didem Balçın’ın like alma garantili fotosu ve Ahu Yağtu’nun yeşilli zarafeti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen üç kadın oyuncusunun dikkat çeken son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Diriliş Ertuğrul’un ardından Kuruluş Osman ile ekranlara gelmekte olan Didem Balçın’a bakalım. Oyuncu, dönem dizisindeki kostümlerinden sıyrılmış ve günümüz renkli, yazlık kıyafetiyle bir poz vermiş. Aslında bu pozu için iddiaya dahi girmiş. Kendisine instagram’da çok az beğeni getireceği söylenmiş fotoğrafın.

Fakat Didem Balçın, bu yaşanan konuşmaları eklediği fotoğrafını yine de paylaşmaktan vazgeçmemiş ve başkaları beğenmese de kendisinin çok beğendiği fotoğrafını koyarak iddiasını büyütmüş ve “En anlamsız baktığım ama en çok like alacak fotom olacak belki” diyerek paylaşmış fotoğrafını.

Nasıl, sizce oyuncu bu fotoğrafına beklediği kadar like alabilir mi? İşte Didem Balçın’ın iddiaya girdiği o fotoğrafı:

@nihatkayin la iddia ya girdik. Bu foto az like alır dedi. Neden dedim. “Yani süslü püslü doğal değil, bir tek kafanda ki… o güzel “ dedi. Şimdi sevgili Nihat düşünsün????
Bu benim en anlamsız baktığım ama en çok like alacak fotom olacak belki????????????

Aslı Bekiroğlu'ndan şaşırtan poz, Didem Balçın'ın like alma garantili fotosu ve Ahu Yağtu'nun yeşilli zarafeti 9

Kendisini en son Jet Sosyete dizisinde görmüştük. Aslı Bekiroğlu, magazinin gündemine sevgilisi ile gelmekteydi son zamanlarda. Oyuncu, son olarak bambaşka bir tarz ile takipçilerinin karşısına çıktı.

Bir motorsikletin yanında duran oyuncunun deri bir elbise giydiği ve kıvırcık saçlarına fön çektirerek düzleştirdiği fotoğrafı, takipçilerinin de beğenisini kazandı. Bakalım siz de beğenecek misiniz?

Carl? Carl..

???? @ermanistahli
???? @atahankucukatalay
???? @hakankulturofficial
????????‍♀️ @mustafa_akguul

Aslı Bekiroğlu'ndan şaşırtan poz, Didem Balçın'ın like alma garantili fotosu ve Ahu Yağtu'nun yeşilli zarafeti 10

Bir başka tarzıyla dikkat çeken ünlü isim ise Ahu Yağtu. O’nu son olarak Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile izlemiştik. Şu sıralar ekranlarda yok ama sosyal medyadaki paylaşımlarıyla takipçilerinin gündeminde.

Aynı zamanda model de olan Ahu Yağtu’nun yeşil kıyafetiyle ne kadar zarif durduğu da herkesin dilinde.

İşte Ahu Yağtu’nun çok beğenilen yeşil kıyafetiyle zarif tarzı :

Ready for the weekend ???? #weekendvibes

Aslı Bekiroğlu'ndan şaşırtan poz, Didem Balçın'ın like alma garantili fotosu ve Ahu Yağtu'nun yeşilli zarafeti 11