Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Gönül filmini izleyip çok beğenen Burcu Biricik oyuncu arkadaşlarını tebrik etti!

Netflix’in Gönül filmini izleyip çok beğenen Burcu Biricik oyuncu arkadaşlarını tebrik etti!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, sektörde sadece oyunculuk performansıyla değil doğal, sempatik tavırları ve mütevazı davranışlarıyla da adından söz ettiren bir isim.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarında meslektaşlarına iltifatlarını esirgemeyen, kompleksiz davranışlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, meslektaşlarının yer aldığı projeleri beğendiğinde de desteğini esirgemiyor.

Netflix’de 10 Ağustos’ta yayına giren, başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ile Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı  Gönül adlı filmi izleyen Burcu Biricik, yapımı çok beğendi.

Netflix'in Gönül filmini izleyip çok beğenen Burcu Biricik oyuncu arkadaşlarını tebrik etti! 7

Oyuncu filmin tanıtımını, “Yaa ne güzel bir iş olmuş!” notuyla birlikte meslektaşları Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Bülent Emin Yarar’ı da etiketleyerek instagram hesabından paylaştı.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Bülent Emin Yarar üçlüsüne Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek’in de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

BKM Filmden Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül’de müzik yoluyla iletişim kuran bir köyün hikayesi anlatılıyor. Masalsı bir konuya sahip Gönül filminde, Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı ‘Piroz’ karakteri evlenmek üzere olan bir kıza aşık oluyor. Kız da ona gönlünü kaptırıyor. Birbirine aşık olan çift düğünden önce birlikte olunca işler bambaşka bir şekilde gelişiyor.