Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Alina Boz sosyal medya uygulaması TikTok’a öyle bir giriş yaptı ki gözlerinize inanamayacaksınız!..

Oyuncu Alina Boz sosyal medya uygulaması TikTok’a öyle bir giriş yaptı ki gözlerinize inanamayacaksınız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezona iddialı projelerle girmeye hazırlanan son dönemin başarılı oyuncularından Alina Boz şu sıralar tatilde.

Oyuncu televizyon ekranlarında en son Maraşlı dizisinde rol almış ve kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı. Yeni sezonda Zengiz Kız adlı dizi ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan güzel oyuncu sosyal medyan yaptığı son  paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Sosyal medya uygulaması TikTok’u kullanmaya başlayan oyuncu platformda kiteboarding yaparken videosunu yayınladı ve “TikTok’a böyle giriş yapmayı uygun gördüm” notunu düştü.

Sonbaharda bir film bir de dizi projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu tatilde bol bol enerji depoluyor.

Oyuncu artık, kullanıcılarının 60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok’da da aktif olacak.

Öte yandan Alina Boz’un başrolünü Denizcan Aktaş’la paylaştığı Bandırma Füze Kulübü isimli film 21 Ekim’de gösterime girecek. Çekimleri geçen yıl Bandırma’da gerçekleştirilen film gerçek bir hikayeden yola çıkıyor.

Oyuncu Alina Boz sosyal medya uygulaması TikTok'a öyle bir giriş yaptı ki gözlerinize inanamayacaksınız!.. 7

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Bandırma Füze Kulübü isimli film gökyüzüne füze göndermeyi başaran, kısıtlı imkanlara, engellere rağmen tüm dünyaya bu büyük yarışta “Biz de varız” diyen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatıyor.

Oyuncu yeni sezonda ise Fox TV’de yayınlanacak Zengin Kız isimli dizide Tarık Emir Tekin ile birlikte başrolde yer alacak.

Başarılı oyuncunun diğer projesi ise, senaryosu Gülse Birsel tarafından kaleme alınan Yılbaşı isimli film. Filmin oyuncu kadrosunda  Alina Boz ile birlikte Gülse Birsel, Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi çok çarpıcı isimler bulunuyor.