Ana sayfa Sosyal Medya İşte bu yazın favori dizi çiftlerinden Cemre Baysel ve Burak Çelik’in kamera arkasındaki halleri

İşte bu yazın favori dizi çiftlerinden Cemre Baysel ve Burak Çelik’in kamera arkasındaki halleri

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarının romantik komedi dizileri arasında dikkat çeken yapımı Senden Daha Güzel dizisi oldu.  Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan dizi, ekranın sevilen yapımları arasına girmeyi başardı. Diziyi kısa süre benimseyen izleyiciler, sosyal medyada sıklıkla diziden konuşuyorlar. Özellikle geçtiğimiz sezon Baht Oyunu isimli romantik komedi ile ekrana gelen Cemre Baysel, kazandığı büyük bir hayran kitlesi ile Senden Daha Güzel dizisiyle de sosyal medyada sıklıkla gündeme gelmekte.

Bu kez Burak Çelik ile partner olan Cemre Baysel’in hayranları, oyuncuyu her fırsatta övgülere boğuyorlar. Senden Daha Güzel dizisinde Burak Çelik ve Cemre Baysel’in mayası da tutmuş görünüyor. Kamera arkasında da provalar sırasında çekilen görüntüleriyle sette de uyumu yakaladıkları görülmekte iki oyuncunun.

Yaz başından beri ekranda olan dizi, başarılı gidişi ile sezonda da devam etme ihtimalini yükseltiyor. Yaz sezonunun iddialı başlayan dizileri İçimizdeki Ateş, Sevmek Zamanı, Gizli Saklı dizileri final yaparken Seni Kalbime Sakladım ve Ah Nerede dizileri için de final kararı gelmişti. Senden Daha Güzel dizisi ise yoluna başarılı bir şekilde devam etmekte.

İşte bu yazın favori dizi çiftlerinden Cemre Baysel ve Burak Çelik'in kamera arkasındaki halleri 7

Yaz sezonunun iyi reyting alan romantik komedi yapımı olmayı sürdürüyor Senden Daha Güzel dizisi. Geçtiğimiz hafta Gizli Saklı dizisinin de final yapması ile birlikte yaz döneminde başlayan dizilerle ilgili hüsran sürerken Senden Daha Güzel dizisi ise Efsun ve Emir karakterleri ile ümit vadetmeye devam ediyor.

Sosyal medyada yazın favori çifti olarak ilk yayınlandığı günden beri özellikle Cemre Baysel hayranlarının desteğini alan dizi, hala bu desteği koruyor. Dizinin takipçileri, başrol çiftten binlerce tweet atarak her gün bahsediyor ve böylece Senden Daha Güzel dizisinin Emir ve Efsun çiftini de yazın favori çifti yapmaya devam ediyorlar.

Dizinin kamera arkası görüntüleri de heyecanla izlenmekte. 8. bölümün çekimleri sırasında iki oyuncunun halleri de ekrana yansımakta. İzleyenler bu görüntüleri heyecanla takip ediyorlar…

Başrol oyuncuları Cemre Baysel ile Burak Çelik’in kamera arkasındaki uyumları videolarda da görülmekte. İki oyuncunun dizinin setinde provalar ve çekimler sırasındaki duruşları da işlerine ne kadar önem verdiklerinin ve sıkı çalıştıklarının da bir göstergesi. İşte o anlarda bazıları…

Fox TV’nin yaz dönemi için izleyicilere sunduğu ve başarılı çıkışı ile de göz dolduran Senden Daha Güzel dizisinin eğlenceli hikayesi sadece Türkiye’de değil, yurt dışındaki birçok farklı bölgede de beğeni ile takip ediliyor.