Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in ilgiyle izlenen dizisi New Amsterdam’ın yerli uyarlaması geliyor! Kanalı belli oldu!

Netflix’in ilgiyle izlenen dizisi New Amsterdam’ın yerli uyarlaması geliyor! Kanalı belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix aboneleri arasında izleyenlerin çok beğendiği dizilerden bir tanesi olan New Amsterdam, hastane temalı diziler arasında dikkat çekiyor. Başrolünde yine bir Netflix dizisi olan Blacklist’teki oyunculuğu ile de büyük beğeni toplayan Ryan Eggold’un Doktor Max Goodwin karakterine hayat verdiği dizinin Türkiye’ye uyarlanacağı yakın zamanda ortaya çıktı.

Son yıllarda hikayesi hastane odaklı olarak yazılan türler, Türkiye’de rağbet gören dizi projeleri olmakta. Mucize Doktor dizisi ile birlikte bazı benzer diziler bir kaç sezondur izleyenlerin markajında yer alıyor. Hikayesi bir kitaptan alıntılanan New Amsterdam dizisinin Türkiye uyarlamasının da hazırlıklarına başlandığı ortaya çıktı.

2014 yılında kurulan ve pek çok başarılı projede imzası olan O3 Medya, şimdi de New Amsterdam dizisinin yerli uyarlamasını yapmak için kolları sıvadı. Yapımcı şirketten gelen açıklamalar sonrasında dizinin isminin de Hayat Bugün olacağı ve Show TV’de yayınlanacağı öğrenildi.

Verilen bilgilere göre, O3 Medya, NBCUniversal Studio Group bünyesinde yer alan NBCUniversal Formats ile iş birliği anlaşma yaptı. Yayınlanan ülkelerde büyük ilgi gören New Amsterdam dizisinin yakında Türkiye’de çekileceği belirtilerek Hayat Bugün dizisinin New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olacağının da altı çiziliyor.

Netflix'in ilgiyle izlenen dizisi New Amsterdam'ın yerli uyarlaması geliyor! Kanalı belli oldu! 7

İlk kez 2018 yılında yayınlanan ‘New Amsterdam’, Dr. Eric Manheimer’ın “On İki Hasta: Bellevue Hastanesinde Yaşam ve Ölüm” adlı kitabından ve hastanede tıbbi direktör olarak geçirdiği 15 yıldan esinlenerek ekrana taşınmıştı.

Orijinal dizinin hem yapımcılığını hem de yaratıcılığını David Schulner üstlenirken dizinin yapımcıları arasında Peter Horton, David Foster, Aaron Ginsburg, Shaun Cassidy, Michael Slovis, Erika Green Swafford gibi isimler de yer alıyor. Pek çok popüler projelerde adını sık sık duyduğumuz Mount Moriah, Pico Creek Productions ve Universal Studio Group’un bir bölümü olan Universal Television da orijinal dizinin yapımına imza atan önemli yapım şirketlerinin başında geliyor.

Merakla beklenen ‘New Amsterdam’ dizisinin Türkiye uyarlamasının henüz oyuncuları belli değil. 03 Medya’dan alınan bilgiye göre hala hazırlıklar sürüyor. Cast ve senaryo çalışmaları devam eden dizinin başrolleri de şimdiden merak konusu! Hızla tamamlanan oyuncu seçimlerinin ve hazırlıkların ardından da Eylül ayında sete çıkılacağı belirtilmekte.