Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin bir oyuncusu, İspanyol basınında gündemden düşmüyor!

Kardeşlerim dizisinin bir oyuncusu, İspanyol basınında gündemden düşmüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisi, Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında bazı ülkelerde de dikkatleri çekmekte. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği dizi, anne babalarını kaybeden kardeşlerin hayatla ilgili verdikleri güçlü ve zor mücadeleyi içeren dram dolu hikayesi ile ilgiyle izlenmekte.

Cumartesi akşamları yayınlanan dizide usta ve deneyimli oyuncuların yanı sıra genç oyuncular da merakla takip ediliyor. Oyunculuk performanslarıyla ilgiyle izlenen iki genç isim Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, dizinin ikinci sezonunda Doruk ve Asiye çifti olarak çok konuşulmuştu.

Yine dizinin deneyimli oyuncularından Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ile birlikte dizinin en hassas ve duygusal adamlarından birisi olan Orhan’ı oynayan Cüneyt Mete de beğeni ile izlenen isimler arasında. Türk dizilerinin çok konuşulduğu, gündemden düşmediği, oyuncularımızın adeta Hollywood oyuncusu gibi karşılandığı İspanya’da Kardeşlerim dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediliyor.

Bu arada dizinin yayını sürerken, İspanyol basınında Cüneyt Mete ile ilgili haberler yer almaya başladı. Sosyal medyada Mete’nin oynadığı Orhan karakteri ile çok fazla gündem olması, basında da haber olmasını sağlamakta.
Giderek daha geniş kitleler tarafından ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisinde Orhan karakteri ön plana çıkıyor.

Kardeşlerim dizisinin bir oyuncusu, İspanyol basınında gündemden düşmüyor! 8

Cüneyt Mete, İspanyol izleyicisi tarafından diziyle birlikte büyük beğeni toplayan isimlerin önünde gelmekte. Türkiye’deki başarılı reytinglerinin ardından 3. sezonda da devam etme kararı verilen Kardeşlerim dizisinin yurt dışı satışları da yapımcı firmayı memnun etmekte.

İspanya’da adeta şu sıralar reytingleri alt üst eden bir dizi olarak Kardeşlerim, ülke gündeminden düşmüyor! Hal böyle olunca da sosyal medyada dizi ve bazı karakterler ön plana çıkıyor. Bu isimlerin arasında da ilk sırada Cüneyt Mete var. Orhan rolü ile beğeni toplayan oyuncunun röportajları sıklıkla İspanyol basınında yer almakta.

Kardeşlerim dizisinin bir oyuncusu, İspanyol basınında gündemden düşmüyor! 9

Bu ay İspanyol basınında en çok konuşulan Türk oyuncu olan Cüneyt Mete’nin Ağustos ayında İspanya’nın yüksek tirajlı dergileri ‘Diez Minutos’, ‘Semana’ ve ‘Telenovela’ dergilerinde peş peşe röportajı yayınlandı.