Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Pekin’in sır gibi saklanan filmden tüyo vermemeye çalışarak verdiği tüyoyu, Gülse Birsel paylaştı!

Büşra Pekin’in sır gibi saklanan filmden tüyo vermemeye çalışarak verdiği tüyoyu, Gülse Birsel paylaştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avrupa Yakası, Ah Kalbim, Yalan Dünya, Aile Arasında, Jet Sosyete gibi yapımlara imza atan senarist, gazeteci, sunucu Gülse Birsel, uzun süredir projelerine ara vermişti. Özellikle Jet Sosyete dizisiyle birlikte ekranda 120 dakikayı geçen dizileri yazmakta çok zorlandığını ifade ediyordu. Birsel, hem oynayıp hem de yazdığı diziler sonrasında uzun zamandır dinlenmeyi seçerek bir süre gündemden uzak kalmıştı.

Gülse Birsel’in projelerini özleyenler, ünlü senaristin yeni çalışmalarını da merakla bekliyordu. Geçtiğimiz yıl, dizi, film projeleri olduğunu belirten Birsel, çalışmalara başladığını duyurmuştu. Gülse Birsel’in üzerinde çalıştığı projelerden birisi hayata geçiyor şu sıralar…

Ünlü senarist, kısa bir süre önce Bodrum’daki evinden tatili bırakıp hazırlıklar için İstanbul’a gelmişti. Sonunda projesi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Yılbaşı isimli bir komedi filminin senaryosunu yazan Gülse Birsel, yoğun bir hazırlık sürecine girdi.

Gülse Birsel’in Yılbaşı filmi, 14 Haziran’da Türkiye’de açılan yeni dijital platform Disney Plus için çekiliyor. Yılbaşı filminin yapımcılığını BKM üstlenmekte. Disney Plus’ın projeye özel bir önem verdiği de kulislerde dillendirilmekte.

Birsel’in daha önce de birlikte çalıştığı iki başarılı oyuncu, Cengiz Bozkurt ile İrem Sak da yine komedi türündeki filmde yer alıyorlar. Ayrıca kadroda Alina Boz’un da olması, filme dikkati daha çok çekti. Alina Boz’uz ilk kez bir komedide seyretme fırsatı bulacak izleyenler.

Bu arada filmin kadrosunda birbirinden başarılı başka isimler de yer alıyor. Yılbaşı filminin kadrosunu gören, zaten filmle ilgili şimdiden büyük bir meraka girmekte! Kadroda yer alan isimler arasında Ezgi Mola, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de var.

Büşra Pekin'in sır gibi saklanan filmden tüyo vermemeye çalışarak verdiği tüyoyu, Gülse Birsel paylaştı! 7

Filmle ilgili ayrıntılar büyük merak konusu. Ancak tabii şu an için gizemini koruyor. Fakat Büşra Pekin, tüyo vermemek için çırpınsa da bir küçük tüyo vererek heyecanı katladı! Pekin, Instagram hesabından senaryo ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı ve şu notu düştü: “Yeni proje efsane, bahsedemiyorum hala. İlgili kişileri gizli etiketliyorum, onların insafına kalmış. Ben adımımı attım bir adım da siz gelin.”

Büşra Pekin’in son derecek heyecanlı olduğu ve senaryoyu çok beğendiği bu paylaşımından anlaşılmakta. Heyecanını saklayamayan Pekin’in bu paylaşımını Gülse Birsel’in de kendi instagram hesabından yayınlaması gülümseten b ir detay oldu görenler için. Gülse Birsel, bir ekleme yapmadan Büşra Pekin’in heyecanını paylaştı ama izleyiciler tüyo vermek istemeden verilen tüyoda çok özel, çok konuşulacak bir projenin gelmekte olduğunu da anladılar!

Yılbaşı filminde, yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olaylar anlatılacak. Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan üstleniyor.