Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Kulüp dizisi öyle iddialı ki, şimdiden yerinizi ayırtın!

Netflix’in Kulüp dizisi öyle iddialı ki, şimdiden yerinizi ayırtın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kulüp isimli yeni Netflix dizisinin ilk sezonu için çekimlerin tamamlandığı bilgisi geldi. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın yaptığı dizinin başrolünde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci bulunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde magazincilerle konuşan Gökçe Bahadır çekimlerin sonuna geldiklerini ve az bir işlerinin kaldığını açıklamıştı. Kulüp dizisinden gelen son bilgiler ise çekimlerin tamamlandığı yönünde. Dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, instagram’da yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

“Veee Kulüp için paydos. Aşırı yetenekli yol arkadaşlarımın hepsinin emeklerine, gönlüne bereket, iyi ki varsınız. Çok özel bir yolculuktu. Yolunuz açık olsun.”

Netflix'in Kulüp dizisi öyle iddialı ki, şimdiden yerinizi ayırtın! 7

Zeynep Günay Tan’ın bu paylaşımı dizinin hayranlarını da bir hayli meraklandırdı. Setten gelen bilgiler dünya çapında önemli bir diziye imza atıldığı yönünde oldu.

İlk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından ikinci sezon için de hazırlıkların başladığı belirtiliyor. Yani Kulüp tek sezonluk bir yapım olmayacak. Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler’in ardından yeniden bu proje ile setlere dönmüş oldu.

Kuzgun ve Çukur dizilerinden sonra Barış Arduç da yeniden hayranlarının karşısına bu sefer dijital dizi projesi ile çıkacak. Ortaya nasıl bir iş çıktığı da herkes tarafından heyecanla bekleniyor.