Ana sayfa Yabancı Dizi Netflix’in pandemi döneminde ilaç gibi gelen dizisi Emily in Paris’ten güzel haber!

Netflix’in pandemi döneminde ilaç gibi gelen dizisi Emily in Paris’ten güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tam pandemi yasaklarının başladığı dönemde Netflix’te yayınlanan ve bu süreçte evinde oturmak zorunda kalan herkese ilaç gibi gelen Emily in Paris dizisinden güzel haber geldi. Habere göre dizinin üçüncü ve dördüncü sezonları için onay verildi.

Bir yıllığına bir reklam ajansında çalışmak üzere Paris’e gelen ABD’li genç bir kızın heyecan ve eğlence dolu hikayesini anlatan Emily in Paris’in ilk sezonu iki yıl önce tam da pandemi yasaklarının başladığı dönemde ekrana gelmişti. Dizi Paris’in hareketli sokakları, baş karakter Emily ve arkadaşlarının cıvıl cıvıl kıyafetleriyle pandemi döneminde izleyicilere ilaç gibi gelmişti.

Dizinin ilk sezonu çok beğenildi. İkinci sezonu da 2022’nin ilk günlerinde ekrana geldi. Yaklaşık 25 dakikalık kısa bölümlerden oluşan ve çok eğlenceli bir hikayeye sahip olan diziden güzel haber dün geldi. Buna göre Netflix, Emily in Paris’in üçüncü ve dördüncü sezonu için onay verdi.

Netflix’in pandemi döneminde ilaç gibi gelen dizisi Emily in Paris’ten güzel haber! 8

Paris’te geçen dizinin başrolünde genç ve yetenekli oyuncu Lily Collins var. 32 yaşındaki Lily Collins, bir dönemin çok ünlü şarkıcısı Phil Collins’in kızı. Emily in Paris de güzel oyuncunun ilk dizisi.

Özellikle pandemi günlerinde eğlenceli hikayesiyle izleyicilere ilaç gibi gelen dizi 53 ülkede Top 10’e girdi. Dizinin gelecek sezon çekimleri ilkbahar-yaz döneminde başlayacak. Emily in Paris’in hikayesi şöyle:

Beklenmedik bir iş fırsatı için Paris’e taşınan, Orta Batı’dan yirmi yaşlarında hırslı Amerikalı bir kadın olan Emily, saygın bir Fransız pazarlama firmasına Amerikan bakış açısını getirmekle görevlendirilir. Emily, kariyeri, yeni arkadaşlıkları ve aşk hayatıyla hokkabazlık yaparken ve yabancı bir şehirde yaşamın zorluklarına uyum sağlamaya çalışırken birçok macera yaşıyor.