Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, genç meslektaşı Miray Daner’e övgüler yağdırdı!..

Birce Akalay, genç meslektaşı Miray Daner’e övgüler yağdırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin  dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük çıkış yapan Miray Daner, diziden sonra ekranların aranılan yüzü haline geldi.

BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler ve Boran Kuzum ile baş rolü paylaşan oyuncu başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduruyor.

Yeni sezonda bir dizi anlaşması yapmayan Miray Daner en son, yönetmen Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli sinema filminin çekimlerini gerçekleştirdi.

Yetenekli oyuncu, zaman zaman instagram paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Sosyal medyada ilk reels videosunu yayınlayan oyuncu paylaşımına; Bu bir reels denemesidir. 2021’e teşekkürlerimle’ yazdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Miray Daner (@miraydaner)’in paylaştığı bir gönderi

Miray Daner’in paylaşımına meslektaşı Birce Akalay’ın yaptığı övgü dolu yorum dikkat çekti. Birce Akalay, genç meslektaşına, ‘Güzeller güzeli bir çitlembik! Benim için bu coğrafyanın Matilda’sı yetenek kumkuması, yolu nehirlerce açık deniz kızısı… gelecek senen geçenini kıskandırsın..’ sözleriyle seslendi.

Birce Akalay, genç meslektaşı Miray Daner'e övgüler yağdırdı!.. 7

Oyuncunun videosu hayranlarından da büyük ilgi gördü. Miray Daner’in bir süredir aşk yaşadığı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ise paylaşıma kalp emojisiyle yorum yaptı!

Miray Daner, Oğulcan Engin ile birlikteliğini geçtiğimiz yıl ilk kez, birlikte  fotoğraflarını instagramdan paylaşarak ilan etmişti.