Ana sayfa Dizi Haberleri Nezaket konusunda Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ’dan öğrenmesi gereken bir ders var!

Nezaket konusunda Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ’dan öğrenmesi gereken bir ders var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman’ın elde ettiği başarıları sıklıkla sitemizde bulabilirsiniz. Yaman’ın yurt dışına açılış hamlesi ve ortaya koyduğu yeni yaklaşımı da destekliyoruz. Yaman, farklı bir strateji ile yürüyor ve halktan da karşılık buluyor. Özellikle yurt dışındaki hayranlarının da kalplerini, sıcak kanlılığı ve mütevazi halleri ile kazandı… Ancak geçtiğimiz gün Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ için yaptığı açıklamalar ile Tatlıtuğ’un Yaman ile ilgili sorulara verdiği yanıtlar yan yana getirildiğinde ilginç bir durum oluştu.

İspanya’nın başkenti Madrid’e giden ve 2 bin kişinin havalimanında karşıladığı Can Yaman, otelinin önünde bekleyen kalabalığın yanı sıra, program çekimi sırasında da İspanyol medyasından geniş ilgi görmüştü. Yaman’ın ziyareti de hem sosyal medyada hem de İspanyol basınında bir hayli konuşuldu.Bu önemli bir başarıydı. Biz de Can Yaman’ı analiz yazılarımızla tebrik etmiştik.

Ancak Can Yaman ile aynı anlarda Madrid’de bulunan Kıvanç Tatlıtuğ’un yalnızlığı da dikkat çekmişti. Can Yaman kendisine bu soru sorulduğunda şöyle bir yanıt verdi: “Ne yapalım arkadaşlar. Yapacak bir şey yok. Benim dizilerim İspanya’ya satıldı. Kıvanç Bey’in satıldı mı bir araştırmak lazım. Benim dizilerim orada çok izleniyor. Başka bir oyuncunun dizileri izlenmiyor ise orada ünlü olması mümkün değil zaten.”

Nezaket konusunda Can Yaman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'dan öğrenmesi gereken bir ders var! 7

Yani Can Yaman, fırsatı bulmuş ve Kıvanç Tatlıtuğ ile kendisini kıyaslayan bir cümle kurmuş, biraz da böbürlenmişti.

Peki Kıvanç Tatlıtuğ, Can Yaman’ın bu sözleri hakkında ne söyleyecekti? Tatlıtuğ’a hem Can Yaman’ın sözleri hatırlatıldı hem de İspanya’da binlerce kişi tarafından karşılandığı gün kendisinin Madrid’de kimse tarafından tanınmadığı hatırlatıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, şöyle konuştu: “Benimle ilgili bir sorun var mı kardeşim? Beni iyi biliyorsunuz, iyi bildiğinizi düşünüyorum. Şu zamana kadar kendim dışında gelişen herhangi bir olaya yorum yapmadım, yine yapmıyorum. Konuşmuyorum, lütfen rica ediyorum, saygı duymanızı rica ediyorum. Hiç bir zaman konuşmadım, lütfen rica ediyorum işimle ilgili, bundan sonraki gelecek projelerimle ilgili sorular sorarsanız beni mutlu edersiniz. O zaman size açık yüreklilikle cevap veririm.”

Can Yaman, ilk fırsatta Kıvanç Tatlıtuğ’a laf attı. Ama aynı karşılığı bulamadı. Çünkü yılların tecrübesine sahip olan Tatlıtuğ, magazin basınına böyle bir malzeme vermenin kimsenin işine gelmeyeceğini, suni gündemler oluşacağını biliyordu.

Can Yaman henüz yolun başında… İyi de işler yapıyor ama Kıvanç Tatlıtuğ’un bu tecrübe farkından da faydalanması kendi yararına olacaktır.

Sadece kendisi ile ilgili konuşması, başka hiçbir ismi gündeme getirmemesi en sağlıklı ve en gerçekçi yoldur.

İşte Uçankuş TV’de yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un sözleri:

İşte Can Yaman’ın İspanya dönüşü yaptığı açıklamalar: