Ana sayfa Dizi Haberleri Nigar Kalfa ve Sümbül Ağa yeniden buluşuyor! Muhteşem Yüzyıl’dan yıllar sonra Selim Bayraktar ve Filiz Ahmet aynı dizide!

Nigar Kalfa ve Sümbül Ağa yeniden buluşuyor! Muhteşem Yüzyıl’dan yıllar sonra Selim Bayraktar ve Filiz Ahmet aynı dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır ekranlarda ve sinema filmlerinde yer alan Selim Bayraktar, bugüne kadar canlandırdığı rollerle akıllarda kalıcı oldu. Birçok farklı rolde başarıyla izlediğimiz oyuncu en çok da Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa karakteri ile izleyicilerin aklında kaldı.

Selim Bayraktar, bugüne kadar birbirinden farklı birçok karaktere hayat verdi. Televizyon ekranında en son Zümrüdüanka dizisinde Abbas Demirkan karakterine hayat veren oyuncu, dijital projelerde bulunmaktan da çok memnun.

Vahşi Şeyler isimli dizide yer alan Selim Bayraktar, ayrıca Yoktan Seçmeli isimli dijital dizide de bulundu. Afife filmindeki Doktor Suat karakterinden sonra ise oyuncu için yeni bir proje ortaya çıktı. Destan isimli yeni sezonun iddialı tarihi dizisinde Selim Bayraktar ismini de görüyoruz.

atv ekranında yayınlanacak olan dizinin ekibine ilk katılan isimlerden birisi de Selim Bayraktar olmuştu. Başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı ve henüz erkek başrolünün ortaya çıkmadığı Destan dizisi, Mehmet Bozdağ imzasını taşıyor.

9.yüzyılda yani Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden önceye giden hikayede, eli ve ayağı tutmayan han oğlu ile Akkız karakterinin destansı aşkı anlatılacak. Akkız olarak izleyeceğimiz Ebru Şahin’e henüz partner bulunamaması da dikkatleri çekiyor.

Kaan Çakır ile birlikte Filiz Ahmet ile anlaşma yapıldığı gelen kulis bilgileri arasında bulunuyor. Hikayesi ve atmosferi ile dizi hayranlarını çok şaşırtması beklenen projede Selim Bayraktar, eski rol arkadaşı Filiz Ahmet ile yine aynı sette olacak.

Nigar Kalfa ve Sümbül Ağa yeniden buluşuyor! Muhteşem Yüzyıl'dan yıllar sonra Selim Bayraktar ve Filiz Ahmet aynı dizide! 7

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Selim Bayraktar, Sümbül Ağa karakterine hayat vermişti. Aynı dizide Filiz Ahmet ise Nigar Kalfa olarak akıllar yazıldı.

Sümbül ve Nigar karakterlerinden yıllar sonra yaşanacak bu yeni buluşma iki oyuncunun hayranlarını bir hayli memnun etti.

Filiz Ahmet bir süredir dizilerde yer almıyordu. En son 2019 yılında Vurgun isimli dizide Mihri karakterini canlandıran oyuncu, 2 yıllık aranın ardından yeniden setlere Destan dizisiyle dönmüş olacak.