Ana sayfa Dizi Haberleri Nihal Yalçın, Kırmızı Oda’dan sonra yeni diziye başlıyor!

Nihal Yalçın, Kırmızı Oda’dan sonra yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nihal Yalçın, Antalya Altın Portakal Ödül töreninde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü aldı ve kürsüde yaptığı konuşma ile de gündem oldu. Konuşma sırasında Nihal Yalçın’a müdahale eden Tamer Karadağlı’nın hareketi ve sonrasındaki açıklamalar ile Nihal Yalçın sosyal medyadan güçlü bir destek buldu.

Oyuncunun Kırmızı Oda isimli diziye konuk olması da hayranlarını bir hayli memnun etti. Yalan Dünya isimli komedi dizisinde Açılay karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, 2019 yılında İstanbullu Gelin dizisinde Güneş karakteri ile güçlü bir performans sergilemişti.

Kırmızı Oda ile birlikte 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönen oyuncu, şimdi de başrolünde yer aldığı Oğlum dizisi için hazırlanıyor.

Nihal Yalçın, Kırmızı Oda'dan sonra yeni diziye başlıyor! 7

Ay Yapım tarafından titiz bir hazırlık sürecinden geçen Oğlum dizisinde daha önce Canan Ergüder ve Timur Acar ile anlaşma yapılmıştı. 12 ve 6 yaşındaki iki çocuğun dramatik hikayesinin öne çıkacağı Oğlum dizisinde, Nihal Yalçın’ın Melike karakterini canlandıracağı ortaya çıktı.

Timur Acar’ın canlandıracağı İlyas karakteri, 6 yaşındaki Kaan’ın babası olacak. Nihal Yalçın da İlyas’ın eşi ve Kaan’ın annesi Melike olarak izleyici karşısına çıkacak.

Nihal Yalçın’ın özellikle Kırmızı Oda dizisinde çok başarılı bir iş çıkardığını belirten hayranları şimdiden Oğlum dizisini de büyük bir merakla bekliyor.