Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Somer’in Berker Güven’, sevgilisi Nihal Yalçın’a sosyal medyadan aşkını ilan etti!

Üç Kız Kardeş’in Somer’in Berker Güven’, sevgilisi Nihal Yalçın’a sosyal medyadan aşkını ilan etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en hızlı çıkışını yaparak bir anda zirveye yerleşen dizilerinden birisi de Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi oldu. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi, Ayvalık’ta çekimleri başladığında merakla takip edilmişti ama bu kadar başarılı olmasını kimse beklemiyordu!

Bir kaç bölüm yayınlandıktan sonra Salı akşamlarının zirvesine oturmayı başardı Üç Kız Kardeş dizisi. Dram hikayesi ile dikkatleri çeken Üç Kız Kardeş’te izleyicinin en merakla izlediği hikaye, Somer ve Türkan’ın hikayesi oldu. Annesi tarafından istemediği bir kızla evlendirilen uçarı zengin çocuğu Somer, giderek Türkan’a aşık oldu.

İzleyici, Türkan ve Somer aşkını büyük bir ilgiyle izlerken, Türkan’a hayat veren Özgü Kaya ve Somer’i oynayan Berker Güven, ekran çifti olarak birbirlerine de çok yakıştırıldılar. İki oyuncu, dizinin tanıtımı için bir süre önce Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitmişlerdi.

Üç Kız Kardeş'in Somer'in Berker Güven', sevgilisi Nihal Yalçın'a sosyal medyadan aşk-ı ilan etti! 16

Ekran uyumları açısından birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu, gerçek hayatta ise sadece iş arkadaşı. Berker Güven’in gönlü, uzun süredir bir başka meslektaşında! Bu sezon ekranlara Oğlum dizisi ile gelen başarılı oyuncu Nihal Yalçın ve Berker Güven, uzun süredir aşk yaşıyor.

İkili çok fazla birlikte fotoğraflarını yayınlamıyorlar. Ancak zaman zaman takipçilerine sürprizler de yapıyorlar. Son olarak Berker Güven, bir kafede otururken sevgilisi Nihal Yalçın’ın aşağıdaki pozunu çekerek “Kalbimin bitaneciği” notuyla aşkını cümle aleme bir kez daha ilan etti…

Üç Kız Kardeş'in Somer'in Berker Güven', sevgilisi Nihal Yalçın'a sosyal medyadan aşk-ı ilan etti! 17

Berker Güven, daha sonra sevgilisini öperken çekilen bir pozuyla görülüyor aşağıdaki fotoğrafta. Oyuncu çift, kumrular gibi aşklarını yaşarken, izleyenleri, sevenleri, hayranları ise sosyal medyadan gelen bu aşk pozlarını merakla takip ediyorlar…

Üç Kız Kardeş'in Somer'in Berker Güven', sevgilisi Nihal Yalçın'a sosyal medyadan aşk-ı ilan etti! 18