Ana sayfa Dizi Haberleri Nazan Kesal, son 6 yıldır dizilerin vazgeçilmez ünlü ismi oldu!

Nazan Kesal, son 6 yıldır dizilerin vazgeçilmez ünlü ismi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Nazan Kesal, yer aldığı yapımlara büyük katkı sağlayan ve canlandırdığı karakterlerin hissiyatını da izleyicilere geçirme konusunda ustalık sergileyen bir isim. Dizi ve sinema çalışmalarının yanı sıra tiyatroda da çok önemli hizmetlerde bulunan Nazan Kesal, son yıllarda televizyon dizilerinde yer almayı tercih ediyor.

1969 yılında dünyaya gelen Nazan Kesal’in kocası Ercal Kesal da ünlü bir oyuncu ve ünlü çift Türk televizyon ve sinema tarihine damga vuran bir kariyere sahip… Nazan Kesal, 1990’lı yıllardan bu yana televizyon dizilerinin vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Kariyerinde bir dönem diziler yerine sinema filmlerinde yer almayı tercih eden Nazal Kesal, 2017 yılından bu yana aralıksız olarak birbiri ardına projelerde yer alarak ekranda kaldı.

Nazan Kesal, son 6 yıldır dizilerin vazgeçilmez ünlü ismi oldu! 8

Nazan Kesal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin çok beğenilmesi ve yurt dışında da büyük satışlar gerçekleştirmesi sayesinde, Fazilet karakteri ile dünyanın dört bir yanında tanınan bir isim haline geldi.

TRT1’de yayınlanan Halka dizisinde Hümeyra karakterinin ardından Çocuk isimli dizide Asiye karakterini canlandıran oyuncu, ardından da Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Sevda karakteri ile yer almıştı.

Bu sezon ise Oğlum isimli dizide Canan karakteri ile izlediğimiz usta oyuncu, 6 yıldır aralıksız bir şekilde bir diziden diğerine geçerek ekranda varlığını sürdürüyor.

Oyuncu yeni sezonda da yine hayranları ile farklı bir dizide yine televizyon ekranında buluşmaya devam edecek.

Nazan Kesal, son 6 yıldır dizilerin vazgeçilmez ünlü ismi oldu! 9

Dijital projeler yerine televizyonu tercih eden oyuncu, Zengin Kız isimli Fox TV’nin yeni dizisiyle birlikte bir kez daha hayranlarına yeteneklerini sergileyecek.

Alina Boz ile Hazal Filiz Küçükköse gibi önemli isimlerin de başrolünde yer aldığı Zengin Kız dizisinde Nazan Kesal’i yine etkili bir rolde izleyeceksiniz.