Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin başarısında Berker Güven’in sevgilisi Nihal Yalçın’ın da payı var!

Üç Kız Kardeş dizisinin başarısında Berker Güven’in sevgilisi Nihal Yalçın’ın da payı var!

tarafından ker_def

Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dram dizisi Üç Kız Kardeş’te Somer karakterini canlandıran Berker Güven, çok başarılı bir kariyer yolculuğu yapıyor. Partneri Özgü Kaya ile de iyi anlaşan oyuncu, Ayvalık’taki çekimlerde yoğun bir mesai harcıyor.

Emeklerinin karşılığını hayranlarının ilgisi ile alan ve dizinin reytinglerde çok iyi noktada olmasında da büyük payı bulunan Berker Güven, ayrıca özel hayatında da mutlu birisi.

Nihal Yalçın ile beraberliğini sürdüren Berker Güven, “Mutluluğum sete yansıyınca ortaya güzel bir iş çıkıyor” açıklamasında bulundu. bu sözler ile birlikte oyuncunun dizideki yüksek performansında Nihal Yalçın ile iyi giden ilişkisinin payının olduğu da anlaşılıyor.

Temmuz ayından bu yana ilişkileri bilinen ikili ilişkilerinden memnun. Nihal Yalçın, ilişkisi hakkında şunları söyledi:

“Çok güzel gidiyor ilişkimiz. Berker çalışıyor, Ayvalık’ta. Yasak benim diziyi izlemem, Berker izlememi istemiyor. Kendi de izlemiyor yaptığı işleri. Ayvalık’a sürekli gelip gidiyorum, Berker buraya gelip gidiyor. Çok yoğun çalışıyorlar.”