Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nil Karaibrahimgil, oğlunu kameralardan ışık hızıyla kaçırdı ama çok haklı!

Nil Karaibrahimgil, oğlunu kameralardan ışık hızıyla kaçırdı ama çok haklı!

tarafından zk zk

Ünlü Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, eşi reklamcı Serdar Erener ve oğlu ile bir mekandan çıkarken magazincilerle karşılaştı.

Televizyongazetesi/Detay – Babasının kucağındaki oğlu Aziz Arif’in görüntülenmemesi için elinden geleni yapan Karaibrahimgil’in, eşi ve oğlunu hızla arabaya bindirmeye çalışması dikkat çekti.

Kapının önünde duran arabaya hızla eşinin binmesini sağlayan ünlü şarkıcı, oğlunun yüzünün görüntülenmesini önlemeye çalıştı.

“Haydi bakalım, atlayın atlayın” diyerek eşinin oğlunu arabaya bindirmesi için acele ettiren Karaibrahimgil, kameralardan küçük oğlunu kaçırmayı başardı.

Nil Karaibrahimgil, oğlunu kameralardan ışık hızıyla kaçırdı ama çok haklı! 7

Nil Karaibrahimgil’in bu tavrı üzerine magazinciler nedenini sordu.

Uçankuş’ta yer alan videoda ünlü şarkıcının bu soruya “Çünkü ona sormuyoruz çekilip çekilmek istemediğini değil mi?” verdiği yanıt dikkat çekti.

Pek çok ünlü ismin çocuklarını kameralar önünde büyütmesine karşın, Nil Karaibrahimgil’in çocuğunun kişisel haklarını korumaya çalıştığı görülüyor.

Ünlü şarkıcı, kendisinin seçme şansı olmayan oğlunu koruduğu ve kameraların önünde görüntülenmesini istemediği anlaşılıyor bu tavrından.

Seçimini bu yönde kullanan oyuncu, pek çok ünlü isme göre farklı bir tavır sergilese de annelik içgüdüsüyle çocuğunu korumaya çalışması,  gayet anlaşılabilir bir durum aslında!

İşte Nil Karaibrahimgil’in o anları: