Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin büyük başarısı! Televizyon ve internetteki rekordan sonra sürpriz gelişme!

Hercai dizisinin büyük başarısı! Televizyon ve internetteki rekordan sonra sürpriz gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay –  Atv ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri Cuma akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Hercai, her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Ebru Şahin’in Reyyan ve Akın Akınözü’nün Miran karakterleriyle büyük beğeni topladıkları dizi, reytingde zirveyi kimseye bırakmıyor.

Bu hafta 10. bölümü yayınlanacak olan dizi, geçtiğimiz haftalarda bir başka rekora imza atmıştı. Youtube’daki izlenme oranları milyonları bulurken, aynı zamanda dünya genelinde pek çok Youtube kanalını geride bırakarak , ‘en çok abone olunan kanal’ arasında son bir haftada 198’nci sırada yer almayı başarmıştı.

Hercai televizyonda ve internette kırdığı reyting ve izlenme rekorunun ardından, bir başka gelişme ile gündeme geldi.

Hercai dizisinin büyük başarısı! Televizyon ve internetteki rekordan sonra sürpriz gelişme! 7

atv’de ekrana gelen Dizi TV programının haberine göre, henüz ilk 4 bölümü Türkiye’de yayınlanmışken, dizinin yurt dışı satışı yapıldı!

Bu müthiş başarıyı dizinin sevilen oyuncuları da sevinçle karşılarken, görüşlerini de paylaştılar.

Ebru Şahin, “Bir ilgi bekliyorduk açıkçası, çünkü samimi bir hikayemiz olduğuna inanıyorum ama bu kadar büyük ilgi bizi motive eden aynı zamanda şaşırtan bir ilgi oldu. Çok mutluyum şu anda. İzleyicilere de bize evlerinin kapılarını açtıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gülçin Santırcıoğlu, “Gurur verici tabii ki. Başından itibaren emek verdiğiniz bir işte, bebekliğini bildiğimiz bir işti. Şimdi böyle ayaklanıp büyümesi, yurtdışında da izlenecek olması çok güzel bir his” açıklamasını yaptı.

Cahit Gök ise “Bu harika bir his, çünkü ciddi bir emek var. Beklentimiz de bu yöndeydi zaten. İnsanların bu hikayeye inanması,sahiplenmesi ki öyle de oldu” ifadesini kullandı.