Ana sayfa Sosyal Medya Nilay Deniz, sessizliğini yeni proje ile bozdu!

Nilay Deniz, sessizliğini yeni proje ile bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında Aydın’da dünyaya gelen Nilay Deniz, son yılların öne çıkan kadın oyuncularından birisi konumunda. 2010 yılında yayınlanan Behzat Ç dizisindeki Rüya karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ardından birçok yapımda farklı rolleri canlandırdı.

Güneşi Beklerken dizisindeki Begüm karakteri ile öne çıkan oyuncu, Aşk Yeniden’de ise Selin karakteri ile akıllara yazıldı. Başarılı oyunculuğunu birçok farklı dizide de sergileyen Nilay Deniz, üst üste projelerde bulundu.

Dayan Yüreğim, Ateşböceği, Kalk Gidelim, Çatı Katı Aşk ve Kahraman Babam dizileri oyuncunun yer aldığı son dönemdeki işler oldu… Show TV ekranında yayınlanan ve yaz döneminde 8. bölümü ile final yapan Kahraman Babam dizisinin kadın başrolü yine Nilay Deniz oldu…

Nilay Deniz, sessizliğini yeni proje ile bozdu! 8

Bir süredir tatilde olan ve dinlenme fırsatı bulan oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı. Ekin Mert Daymaz, Hakan Meriçliler, Gözde Çığacı ve Tarık Uğur Özenbaş’ın kadrosunda yer aldığı yeni sinema filminin kadın başrolü olarak Nilay Deniz’i izleyeceksiniz.

Masal isimli sinema filmiyle setlere geri dönecek olan oyuncu, Kıbrıs’ta yapılacak olan çekimlere hazırlanıyor. Nilay Deniz, rol arkadaşları ile birlikte okuma provalarında yer aldı ve önümüzdeki hafta da Kıbrıs’a giderek çekimlere katılacak.

Oyuncu instagram hesabından Masal filmindeki rol arkadaşları ile fotoğrafını da yayınlayarak yeni projesini hayranlarına duyurdu.

Nilay Deniz, sessizliğini yeni proje ile bozdu! 9