Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinden sonra Ekin Mert Daymaz’ın yeni adresi netleşti!

Savaşçı dizisinden sonra Ekin Mert Daymaz’ın yeni adresi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, 2014 yılından bu yana projelerde yer almaya devam ediyor… Başarılı performanslar sergilemesi ile başrol teklifleri alan oyuncu, yeni projesini belirledi…

Not Defteri isimli dizideki Egemen karakteri ile dizi setlerinin aranılan isimlerinden olmaya başlayan Ekin Mert Daymaz, üst üste farklı rollerde yer aldı. Çilek Kokusu dizisindeki Volkan karakteri ile kendisini gösteren oyuncu, üst üste fırsatlar buldu ve bunları da iyi değerlendirdi.

Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Gençliğim Eyvah ve son olarak da Savaşçı dizisi oyuncunun son yıllara sığdırdığı projeleri olarak dikkat çekiyor.

Savaşçı dizisinden sonra Ekin Mert Daymaz'ın yeni adresi netleşti! 7

İlk 4 sezonu çok başarılı geçen Savaşçı dizisinin beşinci sezonunda hikayeye dahil olan Ekin Mert Daymaz, Atsubay Görkem İlbeyli karakterini canlandırdı. Ancak oyuncunun dizideki macerası sadece 10 bölüm sürdü. Nisan ayında sezona başlayan Savaşçı dizisi ne yazık ki Haziran ayında final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Tatil yapma fırsatı bulan Ekin Mert Daymaz, yeni sezon için birçok teklif aldı. Sinemada yer almak isteyen genç oyuncu, Masal isimli projeden gelen teklifi kabul etti.

Kıbrıs’ta gelecek hafta yapılacak çekimler öncesi Masal filminin oyuncuları okuma provasında buluştu.