Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden finalden önce ilk ayrılan ünlü isim belli oldu!

Yasak Elma dizisinden finalden önce ilk ayrılan ünlü isim belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, altıncı sezonu ile yoluna devam ediyor. Medyapım imzasını taşıyan dizinin Haziran ayında finalinin yayınlanması bekleniyor. Şimdiye kadar çok başarılı bir süreç geçiren dizi, Fox TV’nin en iyi reytingleri alan ve istikrarlı bir şekilde uzun süre devam eden en önemli işiydi. Ancak Yasak Elma artık sona doğru adım adım yaklaşıyor.

Eda Ece ve Şevval Sam ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden bugüne kadar birçok kişi ayrıldı. Onur Tuna, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay gibi birbirinden değerli oyuncular projeye zaman içinde veda etti. Sevda Erginci de ikinci sezonda ayrıldığı diziye altıncı sezonda yeniden dönüş yapmıştı.

Bir süredir çekimleri deprem nedeniyle yapılmayan Yasak Elma dizisinin ekibi de bu süreçte deprem bölgesindeki vatandaşların yardımına koştu. Yasak Elma dizisinde yeniden çekimlerin başlaması beklenirken, bir de ayrılık haberi geldi.

Medyapım tarafından yapılan bilgilendirmede hikayeye altıncı sezonun başında katılan ünlü oyuncu Bekir Aksoy’un artık dizide olmayacağı duyuruldu.

Yasak Elma dizisinden finalden önce ilk ayrılan ünlü isim belli oldu! 8

53 yaşındaki Bekir Aksoy, Engin Kılıç isimli karakter ile Eylül ayında Yasak Elma dizisinde yer almaya başlamıştı. Final sezonunda dizide yer alan isimlerden birisi olarak Yasak Elma tarihinde yerini alan Bekir Aksoy, final bölümünü göremeden ayrılan ilk ünlü isim de oldu.

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı Yasak Elma dizisinde Engin karakteri, Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender’in çekim alanı içinde bulunan birisiydi.

Şebnem Dönmez’in canlandırdığı Handan karakterinin de abisi olarak hikayede yer alan Bekir Aksoy’un ayrılığı için yapılan paylaşım şöyle:

“Sevgili Bekir Aksoy’a Yasak Elma dizisine ve Engin karakterine kattığı tüm güzellikler için teşekkür ediyoruz. Yeni projelerde buluşmak dileğiyle.”

Yasak Elma dizisinden finalden önce ilk ayrılan ünlü isim belli oldu! 9