Ana sayfa Dizi Haberleri Final sezonunda Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıracak yeni isim bulundu!

Final sezonunda Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıracak yeni isim bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin başrolünden sadece Berk Oktay ayrıldı ve geçen sezonki kadro korundu. Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz altınca ve final sezonunda yine hikayenin merkezide yer alacaklar. Dizinin yeni sezon çekimleri önceki hafta başlarken, kısa süre içinde de ekranda yeniden izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinde iki büyük yenilik var. Bu yenilikler senaryo ile alakalı ve senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür, bambaşka gelişmelerle diziyi yeniden güçlü bir şekilde konumlamaya çalıştı. Yaz döneminde senaristlerin altıncı sezon için yaptığı kurgu netleşti ve hikayeye iki yeni karakterin girdiği anlaşıldı.

Final sezonunda Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıracak yeni isim bulundu! 10

Bekir Aksoy ile Ece Özdikici, altıncı sezonda Yasak Elma dizisinin hikayesine renk katacaklar. Öncelikle hikayede zaman atlaması yaşanması nedeniyle senaristlere yeni bir düzen daha kurma fırsatı çıktı. Daha önce de dizi için bu stratejik birkaç kez kullanılmıştı. Zaman atlaması sonucunda karakterlerin denklemi değişti ve iki yeni karakter ile de hikaye daha da zengin hale getirildi.

İki yıllık zaman atlaması sonrasında; Doğan karakterinin Yıldız yüzünden hapiste olması ve intikam planları yapması altıncı sezonu renklendirecek. Holdingin başına geçen Yıldız’ın artık hayatında kızı Ceylan da var. Anne ile kız sahneleri dizinin final sezonundaki renkli anlar olacak gibi gözüküyor.

Final sezonunda Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıracak yeni isim bulundu! 11

Şebnem Dönmez’in canlandırdığı Handan karakterinin abisi Engin olarak hikayeye dahil olan Bekir Aksoy, hikayede etkili bir yeri olacak. Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender ile Engin arasındaki yakınlaşma ilerleyen dönemde Yasak Elma dizisinde birçok yeni olayı beraberinde getirecek.

Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan, intikam planları yaparken, ona yardımcı olacak kişi ise avukatı Hilal olacak. Önce hapisten kurtulmak, sonra kızına kavuşmak ve Yıldız’dan intikam almak için Doğan karakterinin neler yapabileceği artık senaristlerin hayal gücüne kalmış gibi gözüküyor.

Final sezonunda Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıracak yeni isim bulundu! 12

Yasak Elma dizisinde Doğan karakteri ilk sahneye çıktığında birçok dizi hayranı, Yıldız’a gösterdiği büyük sevgi ve bunun da gerçekçi görünmesi nedeniyle çok beğeni toplamıştı. Altıncı sezonda izleyicilerin gıcık olacağı karakter de böylelikle Doğan gözüküyor.

Final sezonunda Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıracak yeni isim bulundu! 13

Ece Özdikici’nin canlandırdığı Hilal karakterinin büyük hırsı da Doğan’ın en büyük yardımcısı olacak gibi gözüküyor.

Oyuncu kadrosunda Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahtiyar Memili ve Vildan Vatansever’in de bulunduğu Yasak Elma dizisinin yeni hikayesi heyecanla bekleniyor.