Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’dan hemcinslerine destek! Hatice Şendil’in tatil keyfi! Ece Uslu’nun minik hali!

Nilperi Şahinkaya’dan hemcinslerine destek! Hatice Şendil’in tatil keyfi! Ece Uslu’nun minik hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya hesaplarından sıklıkla yaptıkları paylaşımları, hayranlarının yakın takibinde… Yeni Hayat dizisine başlayan Nilperi Şahinkaya, Nimazı Alem ile yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Hatice Şendil ile minik bir çocuk olduğu günlere geri dönen Ece Uslu, hayranlarından binlerce beğeni aldı.

Nilperi Şahinkaya yeni dizisinin heyecanını yaşadığı şu günlerde, ünlü kadınların son dönemde sosyal medyada gündem oluşturduğu “Kadınlar kadınları destekliyor”, “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” sloganları ile kadın şiddetine karşı önemli bir duruş sergiledi. Paylaşımında mutluluk halinden bir örnek sunan oyuncu, “Kadın olmak ayrıcalıktır, dediğimiz günlere” notunu da paylaştı.

Nilperi Şahinkaya'dan hemcinslerine destek! Hatice Şendil'in tatil keyfi! Ece Uslu'nun minik hali! 9

Uzun yıllardır ekranda yer almayan isimlerden birisi de Hatice Şendil… Geçtiğimiz yıldan bu yana uygun bir proje arayan oyuncu sonunda aradığı gibi bir dizi buldu.

TRT1 ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Nizamı Alem dizisinde başrol teklifini kabul eden Hatice Şendil, yeni sezonda Selçuklu devletinin hikayesinin anlatılacağı dizide ünlü Terken Hatun karakterine hayat verecek. Oyuncu şimdilerde ise dizi öncesi tatilde enerji depoluyor.

Nilperi Şahinkaya'dan hemcinslerine destek! Hatice Şendil'in tatil keyfi! Ece Uslu'nun minik hali! 10

Ece Uslu ise hayranlarını yıllar öncesine götürdü. 9 Eylül 1974 doğumlu olan oyuncu, miniklik haliyle hayranlarından büyük beğeni topladı. Ece Uslu, “Domates’i ısırarak yemek zamanları” notu ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Nilperi Şahinkaya'dan hemcinslerine destek! Hatice Şendil'in tatil keyfi! Ece Uslu'nun minik hali! 11