Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in yeni dizi İçimdeki Yabancı’nın başarılı olma şansı çok yüksek!

Hande Erçel’in yeni dizi İçimdeki Yabancı’nın başarılı olma şansı çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel’in isminin geçtiği ve henüz anlaşma imzalamamış olsa bile yakında olumlu haberlerin gelmesi beklenen dizi projesinin ismi İçimdeki Yabancı olarak belirlendi. Tims&B tarafından titizlikle hazırlanan dizide Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin ikinci kez bir araya gelecekleri yönünde önemli bir beklenti oluştu. Dizi için ön hazırlıklar yapılıyor ve basına yansıyan haberler ile de Hande Erçel hayranları büyük bir merak yaşıyor.

Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir çıkış sergileyen Erçel, yıllar önce Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer aldığı Burak Deniz ile yeniden bir araya gelebilir. Henüz imzalar atılmamış olsa bile iki oyuncunun da prensipte projeyi onayladığı biliniyor. Dizinin senaryosu yazım aşamasında ve Ethem Özışık gibi tecrübeli bir senaristin çok iyi bir hikaye oluşturması bekleniyor.

Tims&B firmasının bu diziye çok önem verdiğini senarist kadar belirlenen yönetmenin ismiyle de anlaşılıyor. Yasak Elma dizisini 4 sezon başarıyla yöneten ve ardından da 2 sezon süren Sadakatsiz başarısı ile adından söz ettiren Neslihan Yeşilyurt, yeni dizinin de yönetmeni oldu.

Hande Erçel'in yeni dizi İçimdeki Yabancı'nın başarılı olma şansı çok yüksek! 7

İçimdeki Yabancı dizisi için Fox TV’nin beklentisi de çok büyük. Hande Erçel’in uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak olmasının yanı sıra, Burak Deniz’in de son yıllarda hızla artan popülerliği ile birlikte İçimdeki Yabancı dizisinin tutma şansı yüksek gözüküyor.

Birbiri ardına dizilerle 2023 yılında da izleyicileri adeta bombardımana tutacak olan Fox TV’nin en çok önem verdiği projelerin başında İçimdeki Yabancı geliyor.

Disney Plus ile çok yüklü bir sözleşme imzalayan ve uzun süredir de proje beğenemediği için sete çıkamayan Hande Erçel, yeniden hayranları ile buluşmaya çok yaklaştı. Dizide henüz her şey netleşmiş olmasa bile ekibin güçlü isimlerden kuruluyor olmasının verdiği güçlü mesaj ortada duruyor.