Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya doğum günü kutlamaya erken başladı!

Nilperi Şahinkaya doğum günü kutlamaya erken başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimlerine başlanan Yeni Hayat dizisinde ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya da başrolde yer alıyor. Dizide Nevin karakterine hayat veren oyuncu, aynı zamanda Blu TV’de Kerem Bürsin ile birlikte Aynen Aynen dizi projesine de devam ediyor.

Nilperi Şahinkaya, Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu ve Nisa Sofiya Aksongur ile birlikte rol almakta. Oyuncu bu günlerde ise doğum günü mutluluğu yaşamakta.

23 Şubat 1988 yılında Senegal’in Dakar kentinde dünyaya gelen oyuncu, 31. yaşını kutluyor. Aynen Aynen dizi ekibinde yer alan arkadaşları kutlamalara erken başladıklarını belirten bir paylaşım yapan Şahinkaya, hayranlarından da ‘nice mutlu yıllara’ yanıtları aldı.

“Doğum günüm 23 Şubat, biz erkenden kutlamaya başladık” notu ile fotoğraf paylaşan oyuncu, binlerce de beğeni aldı. İşte o paylaşım:

“Aynen Aynen”in Queen’leri, @narodcetinkaya @minasaygii sizi çok seviyorum iyi ki varsınız! emreyusufi_art sen zaten benim ❤️ (doğum günüm 23 Şubat, biz erkenden kutlamaya başladık????????) Bu arada Mina’nın annesi, size de çok teşekkür ederim bu muhteşem pasta için @bbfooddesign ????

Nilperi Şahinkaya doğum günü kutlamaya erken başladı! 7