Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya, Hande Erçel ve Kerem Bürsin konusunda eski sözlerinden ders almış!

Nilperi Şahinkaya, Hande Erçel ve Kerem Bürsin konusunda eski sözlerinden ders almış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisine Cansu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, ayrıca Blu TV ekranında Aynen Aynen isimli dizi projesiyle de yerini aldı. Ünlü oyuncu, son dönemin hakkında en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor.

Sokakta tv100 kamerası tarafından görüntülenen oyuncu, havalar ısınınca kendisini dışarıya attığını söyledi. Uzun süredir çalıştığını ve havanın güneş açması ile dışarı çıktığını anlatan Nilperi Şahinkaya, rol arkadaşı Kerem Bürsin ile birbirlerine soğuk şakalar yaptıklarını ifade etti.

Oyuncu, “Şimdilik küsmedik birbirimize. Aynen Aynen seti epey neşeli gidiyor” diye konuştu. Dizinin 5. sezon çekimlerinin tamamlandığını ifade eden oyuncu, bundan sonra 6. sezonda yeniden bir araya geleceklerini vurgulayarak, dizinin devam edeceğini de belirtmiş oldu.

Kerem Bürsin’in Aynen Aynen’in 5. sezonunda gelinlik giymesi ile ilgili soruyu yanıtlayan ünlü oyuncu, “Kadın erkek ayırımcılığı var, Kerem buna özellikle takılıyor, ben de öyle. Senaristimiz buna takılıyor, o yüzden bununla ilgili küçük şakalar yapıyoruz. Bunu ti’ye alıyoruz” dedi.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel hakkında bilgi almak için ikilinin aşk yaşadığı ifadesini kullanan muhabirin sorusu üzerine şaşıran Nilperi Şahinkaya, bir ara Erçel’in Aynen Aynen setine de uğradığını ifade etti. Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in uyumları hakkında önceki aylarda açıklama yapan ve ikiliyi birbirine çok yakıştırdığını belirten Nilperi Şahinkaya’ya tekrar bu konu hatırlatıldı.

Ancak ünlü oyuncu daha önceki gündem yaratan açıklamaları sıkıntı yaratmış olmalı ki, “Ya o konuya bir daha girmeyeceğim, hayır girmeyeceğim, vallahi girmeyeceğim” diyerek, önceki deneyimden ders aldığını göstermiş oldu. Oyuncunun mimikleri önceki açıklamalarının sorun oluşturduğu şeklinde bir hissiyata neden oldu. O anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Bilindiği üzere Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında bir aşk yok, iki ünlü isim de bu konuda net açıklamalar yapmıştı.