Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, kendisiyle ilgili yazılan hatalı bilgiyi düzeltti!

Bensu Soral, kendisiyle ilgili yazılan hatalı bilgiyi düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, en son İçerde dizisinde yer almış ve ardından da başka bir projede görünmemişti. Dizi yapmayı çok arzu ettiğini birçok kez tekrarlayan oyuncu, uygun bir yapım gelmediğini belirtmişti.

Bir kez daha kameralar tarafından sokakta görüntülenen oyuncu, zamanının büyük çoğunluğunun evde geçtiğini ve resim çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. İleride bir sergi açma fikrinin de olduğunu ve buna yönelik çalışmalar da yaptığını belirten Bensu Soral’a dizilerde neden yer almadığı soruldu.

Oyuncu ekrana dönüşü için, “Vallahi bilmiyorum, kısmet. İnşallah pandemi dönemini bi atlatalım” diye yanıt verdi. Kendisini insanların soğuk bulduğu şeklindeki sözlerinin hatalı aktarıldığını belirten oyuncu, normal bir insan gibi sıcak bulanların da soğuk bulanlarında olabileceğini ifade etmek istediğini söyledi. Soral, “Herkesin bakışı farklı olduğu için, çok önemli bir konu olduğunu da düşünmüyorum” dedi.

Pandemi döneminde sektörün kötü bir durumda olduğunu ve içine sinen bir projenin de şu ana kadar gelmediğini anlatan Soral, “Tam bu dediğim bir şey olmadı, onu bekliyorum” ifadelerini kullanan oyuncu, farklı rollerde oynamak istediğini sözlerine ekledi.