Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya iki dizisi için tarih verdi! Erşan Kuneri ve Nasıl Fenomen Oldum bomba gibi geliyor!

Nilperi Şahinkaya iki dizisi için tarih verdi! Erşan Kuneri ve Nasıl Fenomen Oldum bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, uzun süredir setlerde yer alan isimlerden birisi. 1988 yılında diplomat olan babasıyla birlikte ailece yaşadıkları Senegal’in Dakar kentinde dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılından bu yana da setlerde yer alıyor.

Yahşi Batı isimli Cem Yılmaz imzalı filmdeki Alice karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Nilperi Şahinkaya, ardından birçok dizi ve sinema filminde yer aldı… Kiraz Mevsimi dizisindeki Şeyma karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, geçen sezen Yasak Elma’da da Cansu karakteri ile bulunmuştu.

Aynen Aynen isimli dizi projesine devam eden ve son olarak yine Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri isimli dizide yer alan Nilperi Şahinkaya, Nasıl Fenomen Oldum isimli dijital diziyle de konuşuluyor.

Nilperi Şahinkaya iki dizisi için tarih verdi! Erşan Kuneri ve Nasıl Fenomen Oldum bomba gibi geliyor! 8

Erşan Kuneri dizisinin Mayıs ayında izleyicilerle buluşacağını da duyuran Nilperi Şahinkaya, heyecanla diziyi bekleyenleri mutlu etti. Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın filmlerindeki bir karakter olarak ortaya çıkmıştı.

Nasıl Fenomen Oldum isimli dizisinin 17 Mart’ta izleyicilerle buluşacağını belirten Nilperi Şahinkaya, iki dijital dizi ile yeniden yeteneklerini sergileyecek. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Nasıl Fenomen Oldum isimli dizide ünlü oyuncu sosyal medya fenomeni Ala isimli bir karakteri canlandıracak.

Oyuncu kadrosunda Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizide, Ala’nın ailesinin iflas etmesinin ardından, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı yaşantısına ve içinde bir intikam hikayesi barındıran, fenomenliğe uzanan yolculuğuna sürükleyecek.

Nilperi Şahinkaya iki dizisi için tarih verdi! Erşan Kuneri ve Nasıl Fenomen Oldum bomba gibi geliyor! 9

Nilperi Şahinkaya, yeni projeler için görüşmeler yaptığını ama netleşen bir şey olmadığını ifade etti.

Oyuncu, geçtiğimiz gün vizyona giren Bergen filminin galasına da katıldı ve arkadaşlarına destek oldu. Filmde rolü bulunmasa bile en az rol alan isimler kadar heyecanlı olan Nilperi Şahinkaya, “Çok heyecanlıyım. Pandemide bana bir şey olmuyordu, o yüzden ekstra bir coşku var içimde. Bir de Bergen’i çok merak ediyorum. Arkadaşlarım da oynuyor. Bergen’i hiç dinlemedim. Hayat hikayesini de bilmiyor, sadece bilindik olayları biliyorum. Çok merak ediyorum” dedi.