Ana sayfa Sosyal Medya Hem aşkta hem dizide kaybetti ama Hande Doğandemir ışıltısıyla göz kamaştırıyor!

Hem aşkta hem dizide kaybetti ama Hande Doğandemir ışıltısıyla göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir hem tiyatro hem dizi hem de sinemayı aynı anda yapabilen çok az sayıda oyuncudan birisi… Birçok ünlü isim yoğunluk nedeniyle bu üç alanda da bulunmak istemiyor. Hande Doğandemir ise projeden projeye koşuyor ve sahnelerde de hayranlarını mest eden oyunlarda yer alarak kendisini geliştiriyor.

Bir ara kilolu olduğu eleştirileri de alan oyuncu, Gardırop Magazine dergisindeki pozlarıyla bu eleştirileri yapanlara da yanıt vermiş oldu. Oyuncu son dönemde hem aşk hem de dizi ile gündemdeydi… Aşk hayatında Onur Tuna ile kısa bir görüşmesi olan oyuncu, mutluluğu yine bulamadı. Bu aşkın kısa sürmesi hayranları da şaşırtmıştı.

Hem aşkta hem dizide kaybetti ama Hande Doğandemir ışıltısıyla göz kamaştırıyor! 10

Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide Kutsi ile başrolü paylaşan Hande Doğandemir, bu yapımın düşük reytingler nedeniyle sadece sekiz bölüm sürmesinin de şanssızlığını yaşadı. Oyuncu, çok iyi performans sergilemesine ve farklı bir hikayede yer almanın mutluluğunu uzun süre devam ettiremedi.

Hem aşkta hem dizide kaybetti ama Hande Doğandemir ışıltısıyla göz kamaştırıyor! 11

Gardrop Magazine dergisine yansıyan hoş pozları ile sosyal medyada hayranlarının gözlerini kamaştıran oyuncu, güzelliğini ve fit halini de yansıtmış oldu.

Bir tane hayatımız olduğu gerçeğinden hareket eden oyuncu, anı yaşamayı önemsiyor… Enerji, kuantum ve şifa konularından etkilenen Hande Doğnademir, insanların hayatlarında da pozitif dönüşler yapmak adına projelerde bulunuyor.

Hem aşkta hem dizide kaybetti ama Hande Doğandemir ışıltısıyla göz kamaştırıyor! 12

Bağımsız bir sinema filminde yer alması da beklenen oyuncu, güzelliği ile de hayranlarını büyülemeyi başardı.

Hem aşkta hem dizide kaybetti ama Hande Doğandemir ışıltısıyla göz kamaştırıyor! 13

Hande Doğandemir hayranları 2022 yılı için yapacağı projeleri merakla beklerken, yeniden bir dizide yer almasını çok istiyor. Kendisini uzun yıllardır sürdürdüğü oyunculukta bir hayli geliştiren oyuncu, güçlü performanslar sergileyerek akılda kalıcı olabilen isimler arasında bulunuyor.