Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in dizisine izleyici tepkisi!

Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in dizisine izleyici tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı ile Yeni Hayat için ekipler sette yoğun bir çalışma içinde… Bir yaz dizisi olarak ortaya çıkan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i buluşturan Sen Çal Kapımı, reytingleriyle kış sezonunda da yayınlanabilecek bir potansiyeli sergiliyor.

Nilperi Şahinkaya ise şimdilerde Kanal D’de yayınlanacak olan Yeni Hayat isimli dizi için sette ekip ile buluştu ve çekimler de yoğun tempoda sürüyor.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın bir başka dizisi daha var. BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli mini dizinin 4. sezon bölümleri ekrana gelmeye başladı. Ancak izleyiciler pek de memnun değil.

Youtube ortamında Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başlattığı, sonrasında BluTV’ye geçen dizi, 3. sezonun başında Kerem Bürsin’in Uraz Kaygılaroğlu’nun yerini alması ile yoluna devam etti.

İlk 3 sezonu beğeni toplayan Aynen Aynen’in 4. sezonu ise izleyicilerden tepki alıyor. Kısıtlı bir zamanda çekilen bölümleri amatörce bulan birçok izleyici var ve bu duruma sosyal medyadan tepki gösteriyorlar.

Bir Aynen Aynen izleyicisi youtube’daki şu yorumu ile dikkat çekti: “Ekip değişti sanırım, bu sezon senaryodan tut kamera geçişleri bile amatörleşmiş iyice. Nerede geçtiğimiz sezonlardaki emek, nerede bu.. Kırsala gidilip alel acele bölümleri itelemek amaçlı şipşak çekip paylaşmışlar. Keşke yapılan işin güzelliğine saygınız olsa.”

4. sezon bölümlerine yönelik genel bir eleştiri dalgası olduğunu da söylememiz gerekiyor. Aynen Aynen için ekibin yeterli zamanının olmadığı ve çekimlerin kısa sürede bitirildiği de biliniyor.Bunun yansıması da izleyicinin itirazları ile sosyal medyada kendini gösteriyor.