Ana sayfa Dizi Haberleri Nilsu Berfin Aktaş çok farklı bir dizi ile çok iddialı geri dönüş yapacak!

Nilsu Berfin Aktaş çok farklı bir dizi ile çok iddialı geri dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilsu Berfin Aktaş, son dönemde dikkat çeken genç kadın oyunculardan birisi ve birbiri ardına da teklifler alıyor. 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2019 ile 2021 yılları arasında Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı isimli dizideki Gökçe karakteri ile popüler hale geldi.

Daha ilk dizisi olmasına rağmen izleyicilerin beğenisini kazanan Nilsu Berfin Aktaş hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, Ölüm Zamanı isimli dijital dizinin ardından ilk başrolüne de Benim Hayatım isimli diziyle çıktı. Ancak bu hikayede sadece 6 bölüm sürdü ve düşük reytingler nedeniyle final şanssızlığı yaşandı.

Nilsu Berfin Aktaş’ın şansı ise daha da açıldı ve oyuncu Kalp Yarası isimli diziye son anda katılarak 5 bölüm bu hikayede Pınar karakterini canlandırdı. Ardından birbirinden farklı projelerden teklifler alan oyuncu, yakında izleyicilerle buluşacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziyle anlaştı.

Nilsu Berfin Aktaş çok farklı bir dizi ile çok iddialı geri dönüş yapacak! 4

Yaz dönemi için ilk olarak Tozluyaka isimli dizi ile anlaştığı haberleri gelmişti ama genç oyuncu daha sonra fikir değiştirerek, Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yapımdan gelen teklifi kabul etti. Yakın zaman içinde Show TV ekranında başlaması beklenen proje ünlü yazar Gani Müjde’nin senaryosunu oluşturması ile biliniyor.

Katıldığı etkinlikte yine zarafeti ile dikkatleri çeken Nilsu Berfin Aktaş, “Yaz – kış artık çalışacağım. Çok güzel bir proje geliyor. BKM’nin Gani Müjde’nin bir işi. Bu sefer dram yapıyoruz ama içinde durum komedileri de var. Değişik bir şey olacak, farklı bir şey” ifadesini kullandı.

Dram projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, durum komedilerinin de yer aldığı yeni dizinin iyi sonuçlar elde etmesini diledi.