Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli’nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan’ın yorumu daha şaşırtıcı oldu!

Meryem Uzerli’nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan’ın yorumu daha şaşırtıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, bir süredir Türkiye’de bulunuyor ve katıldığı etkinlikler de yeniden gündeme gelmeye devam ediyor. Ru isimli Disney Plus dizisi için anlaşma yapan oyuncu yakında çekimlerin yapılacağı İzmir’in Urla ilçesine giderek, ailesiyle burada çekimlerin sonuna kadar kalacak.

Ru dizisine hazırlanan Meryem Uzerli, Türk dizilerindeki aldatma konusunun artık sıradan bir hale gelmesini eleştirdi. Katıldığı bir söyleşide konuşan oyuncu, “Neredeyse her dizide bir kadın aldatılıyor. Büyük drama. Ben de düşünüyorum, çocuklar bunu izliyor. Sanki bu aldatma çok normal. Her gün oluyor. Yani üzücü buluyorum” şeklinde konuştu.

Meryem Uzerli'nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan'ın yorumu daha şaşırtıcı oldu! 8

Bugüne kadar dram yapımlarında izlediğimiz ve yer aldığı hikayelerde de aldatma konusu ile sık sık karşılaşan Pelin Karahan da bu konuyla ilgili yorumda bulundu. Karahan, gerçek hayatta yaşananları senaristler tarafından dizilere yansıtıldığını savundu.

Pelin Karahan, bu konuda şu sözleri ile dikkatleri çekti: “Gerçek hayatı yansıttığımız şeyler var. Ama deniyor ki, ‘İnsanlar bunu televizyonda seyrettiğinde özeniyor’. Ama gerçekler de var. Çok zor bir cevap. Gerçek hayatları senaryolaştırıyorlar. Olan da bir gerçek var. Bunu da saklayamazsınız. Daha neler var bizim bilmediğimiz belki… Orada örnek olup olmama durumu kafa karıştırıcı. Ben de anneyim, bilmiyorum ileride öyle mi düşüneceğim acaba. Her izlediğimizi kendimize yormamamız lazım.”

Meryem Uzerli'nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan'ın yorumu daha şaşırtıcı oldu! 9