Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Berfin Aktaş’ın dizi kararını değiştiren Gani Müjde imzası!

Nilsu Berfin Aktaş’ın dizi kararını değiştiren Gani Müjde imzası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilsu Berfin Aktaş, yaz dönemi için çeşitli teklifler aldı ve iki dizi arasında kaldı. Fox TV’de yayınlanacak olan Tozluyaka dizisi ile prensipte anlaşan oyuncu, daha sonra Show TV’deki Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziden de teklif alınca bu sefer karar değiştirdi.

Son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden olan Nilsu Berfin Aktaş, ünlü yazar Gani Müjde’nin senaryosu olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi tercih ederek, sete çıktı. Ertan Saban, Devrim Özken ve Özge Özberk gibi önemli isimlerin kadrosunda bulunduğu dizi, bir gençlik hikayesi olduğu için genç oyuncular da öne çıkacak.

Nilsu Berfin Aktaş da dizi ile birlikte kariyerinde çok farklı ve etkili bir senaryo içinde bulanacak. Sette açıklamalarda bulunan genç oyuncu, mutluluğu ile hemen dikkatleri çekiyor.

Oyuncu, dizi ile ilgili şu açıklamaları yaptı: “Ben çok heyecanlıyım. Daha önce oynamadığım bir karakteri oynuyorum. Zaten Gani Müjde ve Altan Dönmez, senaristimiz ve yönetmenimiz. Onlara çok güveniyorum. Gerçekten karakterimi çok sevdim. Çok iyi bir şey de başarabileceğime inanıyorum.”

Nilsu Berfin Aktaş'ın dizi kararını değiştiren Gani Müjde imzası! 7

Nilsu Berfin Aktaş yeni dizideki rolünden de bahsetti. Karakterinin gizemli birisi olmadığını belirten genç oyuncu, “Çok dışa dönük bir karakter. Ben ilk defa oynayacağım böyle bir karakteri. Çok istediğim bir karakterdi iyi ki geldi” dedi.

Tanıtımlarda ise genç oyuncunun canlandıracağı karakterin celladına aşık olduğunu söyledi sözler, önemli bir fikir veriyor.