Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dolunay Soysert için Tozluyaka dizisinin anlamı diğer dizilerinden çok daha farklı

Dolunay Soysert için Tozluyaka dizisinin anlamı diğer dizilerinden çok daha farklı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle ilk olarak 27 Haziran pazartesi akşamı buluştu. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi aslında bir gençlik projesi. Dizinin genç oyuncuları en az tecrübeli isimler kadar dikkat çekecek.

Tozluyaka bir semt adı ve bu semtte yaşayan öğrenciler arasında yaşanan ilişkiler ele alınacak. Dizide öğrencilerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve
umutlarını kaybetmeme hikayelerini izleyeceksiniz.

Dolunay Soysert için Tozluyaka dizisinin anlamı diğer dizilerinden çok daha farklı 9

Genç oyuncular arasında; Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak dikkatinizi çekecek. İddialı bir dizi olarak gözüken Tozluyaka, artık pazartesi akşamları atv’deki Sevmek Zamanı isimli dram dizisinin de rakibi oldu.

İki farklı dünyaya ait gençlerin hikayesi olarak ortaya çıkan Tozluyaka, sınıf farkının dostluklara engel olamayacağı fikrini de aşılayacak.

Dolunay Soysert için Tozluyaka dizisinin anlamı diğer dizilerinden çok daha farklı 10

Son iki sezonda Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde izlediğimiz Tayanç Ayaydın, bu sefer çok farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizi hakkında oyuncu şu bilgileri verdi:

“Her projenin başlangıcı gibi tabii ki büyük heyecan var. Özellikle de şu anda bütün oyuncular karakterlerini yaratmak için inanılmaz bir çabanın içerisindeler. Ortak bir dil yaratmaya gayret ediyoruz. Bunu da çok hızlıca yaptığımıza inanıyoruz. Çok güçlü, keyifli proje geliyor. Bunun heyecanını sette her departman her oyuncu yaşıyor.”

Dolunay Soysert için Tozluyaka dizisinin anlamı diğer dizilerinden çok daha farklı 11

Tozluyaka dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapan Dolunay Soysert, bu dizinin kendisine ayrı bir heyecan kattığını anlattı.

Oyuncu, “Heyecanlıyım. Her iş öncesinde heyecanlanıyorum ama bunun başka bir özelliği var. Çok tatlı genç arkadaşlarım var. Bir sürüsü ilk yolculuğunu yapacak. Onların ilk heyecanını da hikayelerin başında olmak, onlarla beraber olmak beni mutlu ediyor” ifadesini kullandı.