Ana sayfa Dizi Haberleri Nilüfer ve Ömer! Bir Derdim Var dizisinde Birce Akalay ile Mert Fırat’a hayran kalacaksınız!

Nilüfer ve Ömer! Bir Derdim Var dizisinde Birce Akalay ile Mert Fırat’a hayran kalacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı dram dizilerinden birisi de Bir Derdim Var isimli proje olacak gibi gözüküyor. Kanal D ekranında yakın bir zaman içinde başlaması beklenen dizinin hazırlıklarına yoğun bir tempo ile devam ediliyor.

Birce Akalay ile Mert Fırat ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, aynı zamanda bir süredir televizyon dizilerine uzak kalan bu iki deneyimli ismi aynı projede buluşturmuş oldu. Her iki oyuncunun da geniş bir hayran kitlesi bulunuyor ve şimdiye kadar canlandırdıkları roller ile de karakter yaratma konusunda ne kadar başarılı olduklarını ortaya koydular.

Doktor Nilüfer Tozkan karakterini canlandıracak olan Birce Akalay, sosyal sorumluluk anlamında önemli bir hikayenin de parçası olacak. Gençlerin sorunlarına eğilen dizide Nilüfer karakteri sezonun en çok konuşulan dizi karakterlerinden birisi haline gelebilir.

Birce Akalay canlandıracağı karakter hakkında şu detayları verdi: “Doktor Nilüfer Tozkan karakterini oynuyorum. Bir çocuk ergen psikiyatri servisinin şefi. Orada bir grup gencin sorunlarına, travmalarına, dertlerine eğilen birisi. Aynı zamanda yeni gelen gençlere de sürekli yardımcı olmaya çalışan bir dünyanın en dişli ve en farklı çalışan parçası.”

Bir süredir televizyon dizilerinden uzak kalan Mert Fırat’ın yeniden bir dram yapımı ile ekrana dönüş yapacak olması, usta oyuncunun hayranlarını bir hayli memnun etti. Savcı Ömer karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, mesleğine çok bağlı bir savcıyı ortaya çıkartacağı için yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden birisi olmaya da aday gözüküyor.

Adalet konusunun çok tartışıldığı Türkiye’de işini yapmak için büyük mücadele veren bir savcı karakterine desteğin sosyal medyada çok güçlü olması şaşırtıcı olmayacaktır.

Mert Fırat, canlandıracağı Ömer Atakan karakteri konusunda şu bilgileri verdi:

“Ömer Atakan oynadığım karakter. İdealist bir savcı aslında. Daha iyi bir toplum için kendini mesleğine adamış, geçmişten de bu işi bilerek seçmiş, ardında birçok hikaye, birçok yük olan bir karakter. Ömer Atakan’ın yapacaklarını ben de merakla bekliyorum. Şimdi ben de sınırlı çerçeve içinde Ömer Atakan’a hakimim. Ama gün geçmiyor ki beni şaşırtmasın, umarım sizi de şaşırtır ve kendini sevdirir.”